in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Blizanci – muškarci

Uistinu ne vole kada moraju odustati od društvenog života

Blizanac je tipičan, klasičan i bezvremenski “život zabave”. Uvijek je zabavan i karizmatičan. U profesionalnom okruženju, ljudi se oslanjaju na njega, znaju da će dobro obaviti posao i to sa smiješkom, piše Tetribe. Bez obzira na njegovu sklonost koketiranju, on je odan – pa ako ste ljubomoran tip (poput Škorpiona ili Raka), u njemu će polako rasti mržnja prema vašoj opsjednutosti kontrolom nad onim što on radi.

Polako će početi primjećivati da ste sretniji ako je s vama kod kuće, a to će ga uzrujati jer Blizanac neće biti spreman odreći se svog društvenog života. Zapravo, poludjet će ako ga se mora odreći i to bi moglo uništiti vašu vezu.

Blizanci – žene

Mrzi biti ovisna o bilo kome

Žene rođene u ovom znaku su uravnotežene, pametne i nevjerojatno inteligentne. Mogu biti društvene, ali znaju uživati i sklupčane na kauču u udobnosti svog doma. One su fleksibilne kada su u pitanju njihove karijere i često mijenjaju poslove kako bi shvatile koje je savršeno mjesto za njih. One su fleksibilne i u društvenom okruženju, mogu se družiti sa samo nekoliko ljudi, a često znaju biti glavne zvijezde zabave.

Ono što žena u ovom znaku ne podnosi je ovisnost o nekome. Ako odluči izlaziti, bolje da vjerujete da je ništa ne može zaustaviti. Nemojte očekivati ​​da će visiti uz vaše rame, jer ona jednostavno nije takav tip žene.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE