in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Rak – muškarci

Ne sviđa mu se kada je njegov partner strog prema njemu

Rakovi su puni samopouzdanja kad to žele i nesigurni su u svim ostalim slučajevima. Imaju česte promjene raspoloženja. Mogu biti društveni i zabavni i otvoreni, a odmah zatim mogu se pretvoriti u raka koji ne izlazi iz svoje ljušture. Povući će se i bit će nevjerojatno tihi i postat će vrlo asocijalni.

Štoviše, muškarac Rak je mamin sin pa će joj uvijek željeti ugoditi. Zato mrzi ako se ponašate strogo prema njemu. Promatrate li ga pod mikroskopom? Napadate li ga ili možda obezvrjeđujete stvari koje radi? Rak je ionako već sam dovoljno strog prema sebi. Nemojte biti još jedna osoba koja radi istu stvar.

Rak – žene

Mrze kad ne dobivaju pažnju za kojom toliko žude

Žena rođena u ovom znaku je komplicirana žena. Ona može biti društvena, zabavna i nevjerojatno sigurna sebe u nekim situacijama. No, ispod svega toga, ona je žena koja testira samu sebe, propituje svoje samopouzdanje i zapravo nije sigurna u mnoge stvari koje čini ili govori.

Bez obzira na to, ona voli pažnju i u vezi joj je naročito potrebna. Zato najviše mrzi kad je dobiva. Borit će se do smrti za nju i pobrinut će se da znate da joj je potrebna. Najbolje je poklanjati joj pažnju u svim okolnostima.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE