in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Lav – muškarci

Konfrontacija je njegovo srednje ime

Lav je snažan vođa, čovjek snažnog mišljenja i dominantna osoba u svakoj situaciji – pogotovo kada je riječ o vašem odnosu. Nije čudo zašto u odnosu najviše mrzi kada ga se kritizira zbog načina na koji nešto radi. Ako se raspravljate s njim, postanete agresivni i verbalno ga napadnete, on će vas još jače napasti.

Neće htjeti popustiti pa ćete morati vi kako biste poboljšali odnos. Morat ćete kontrolirati svoje emocije i situaciju kako ne bi eskalirala. Jednostavno mu dopustite da si uzme vremena da se bavi s tim i da sam kasnije to riješi.

Lav – žene

Ne voli osobe koje kontroliraju sve što rade

Lavice imaju puno samopouzdanja, takta i hrabrosti kakvu malo njih ima. One ne prihvaćaju „ne“ kao odgovor gotovo od nikoga. Žele da svi upoznaju i razumiju njihova mišljenja i naravno, da se slažu s njim. One su komplicirane, ali i vrlo jednostavne, jer im je najvažniji njihov ego. Zato, u vezi, njihov partner ne bi trebao uživati ​​u kontroli koliko i oni. Osobnosti će se sukobiti. Odnos će završiti u katastrofi.

Žena Lav mora misliti da ona ima kontrolu. Ne, ona to mora znati. Izradit će planove za vas, kontrolirat će razgovor kada se ne slažete i pomoći vam gotovo svakoj odluci.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE