in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Djevica – muškarci

Stvarno mrzi i pokazivati previše emocija

Muškarac rođen u ovom znaku prolazi samostalno kroz svoju svakodnevnu rutinu. Voli imati nekoga s kim će je podijeliti, ali zasigurno mu to nije neophodno. On je praktičan u svakom smislu te riječi, donosi najracionalnije odluke u svakoj situaciji. Zato ne voli biti u vezi s nekim tko često pokazuje puno emocija.

Ne zna kako takvoj osobi pružiti podršku jer to nije način na koji on funkcionira. Pokušava dati najbolje od sebe jer je praktičan i razumije da bi trebao, ali se doista ne može povezati s emocijama druge osobe na način na koji možda mogu Ribe ili Škorpion.

Djevica – žene

Ne sviđa joj se muškarac koji je društveniji od nje

Djevica je vrlo rezervirani introvert. Voli odlaziti u kino, slušati glazbu na plaži i kupati se u ranim jutarnjim satima dok je mirno. Bit će društvena ako treba, ali rijetko to voli. Kao Djevica, ona je također praktična, racionalna i analitična.

Najbolja odluka uvijek je ona koja ima najviše smisla. To je tako jednostavno. No, zbog njenog introvertiranog raspoloženja, ona ne voli izlaziti s osobama koje su pretjerano društvene. Osobe rođene u znaku Blizanca ili Raka ne bi bili najbolji za nju.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE