in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Vaga – muškarci

Mrzi kad netko ne može otpustiti male stvari

Muškarci rođeni u ovom znaku su jednostavni, društveni i inteligentni. On je prijatelj sa svima oko sebe. Ne sviđa mu se drama i često se ne želi sukobljavati. To je zato što je ležeran i miran, a često se više usredotočuje na prijatelje i njegov rad. Zato bi kada se ne slažete, trebali to iznijeti na što mirniji način.

Ako počnete podizati glas, iznositi stvari iz prošlosti ili ga bosti sarkastičnim komentarima, on više neće simpatizirati vaš odnos. Ako ga pritišćete, on će postati bezobziran, zloban i sarkastičan. Mrzi dramu i mrzi kad netko ne može dopustiti da nešto prođe. To je jednostavna stvar za napraviti, ali kad se emocije uključe, to može biti teško.

Vaga – žene

Ne sviđa joj se kada osjeti da je netko osuđuje

Baš kao i muškarci rođeni u ovom znaku, žena Vaga je otvorena i prijateljski raspoložena. Ona ima veliki društveni krug ljudi i uživa u druženju s prijateljima. Ona je ležerna i nije joj bitno da bude središte pozornosti; jednostavno uživa kada je u dobrom društvu. Međutim, žena Vaga treba odobrenje od drugih u mnogim dijelovima svog života, tako da ona ima tendenciju obrambenom stavu ako osjeti da je netko osuđuje.

Ako ste u vezi sa ženom Vagom, budite oprezni s onim što govorite i kada to govorite. Ona je osjetljiva na vaše riječi i na vaše misli, zato budite nježni tijekom argumenata ili će se pretvoriti u neemotivni, grubi i bezobzirni nered.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE