in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Strijelac – muškarac

Mrzi dosadne i usamljene žene

Strijelac je opušten i bezbrižan. On je pozitivan i zabavan, te nikada ne dopušta da ga nadvladaju mračna raspoloženja jer to nije njegov stil. On je uvijek sretan, optimističan i spreman za bilo kakav društveni događaj. Zbog toga, Strijelac neće biti zainteresiran za dosadnu ženu koja želi biti puno kod kuće. Rijetko sjedi kod kuće i gleda televiziju ili sjedi na računalu.

Mrzi žene koje se ne vole družiti jer zna da će to uzrokovati probleme u njihovu odnosu. Strijelac treba ženu koja je samostalna, karizmatična i otvorena. Žena rođena u znaku Blizanca ili Raka bila bi savršena za njega.

Strijelac – žene

Mrze osobe koje se ne mogu posvetiti odnosu

Slično muškarcu rođenim u ovom znaku, žena Strijelac je društvena i zabavna. Ona voli biti s ljudima i velik je prijatelj onima koji su joj bliski, njezinim poznanicima i svima s kim se susreće. Ona je istinski sretna i bezbrižna, ne želi da sitne stvari utječu na njezino raspoloženje. Ona je potpuna suprotnost od Riba ili Raka, koji dopuštaju da svaka mala stvar utječe na njih.

Jedna stvar koju žena Strijelac mrzi u vezi je osoba koja se ne može posvetiti odnosu. Iako je bezbrižna i neovisna u svakom aspektu svog života, ona i dalje ne želi gubiti vrijeme. Njezino vrijeme joj je važno i mogla bi se posvetiti avanturističkim i smionim stvarima ako nije s nekim tko će poduprijeti njene potrebe i želje.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE