in

Mensa BiH: IQ testiranja u Sarajevu i Mostaru

Testiranja će se održati u subotu, 5. novembra 2016. godine s početkom u 11:00 časova, u amfiteatru Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, ulica Skenderija 72, te istoga dana, 05.11.2016, s početkom u 19:00 časova i po prvi put u Mostaru, u Centru za kulturu, ulica Rade Bitange 13.

Cijena testiranja je 20 KM, a za đake, studente i penzionere 15 KM (potrebno donijeti validan dokaz statusa). Uplate se vrše na licu mjesta, prije samog testiranja.

Prethodno prijavljeni kandidati imaju prioritet prilikom testiranja. Molimo vas da se prijavite putem ovog formulara.

Test ima 36 zadataka, a vrijeme za rješavanje je 40 minuta. Testovi se rade pod nadzorom ovlašćenog psihologa Mense BiH.

Testiranje je moguće samo za osobe starije od 17 godina na dan testiranja. Kandidati koji nemaju validan dokaz o datumu rođenja (lična karta, pasoš ili đačka knjižica), ne mogu polagati test.

Naglašavamo da su rezultati povjerljivi i poznati su samo psihologu Mense BiH. Rezultati se dostavljaju isključivo kandidatu, putem redovne pošte.

Za dodatne informacije molimo da se javite na info@mensa.ba.

Mensa BiH omogućila je svim zainteresovanim kandidatima da prije službenog testiranja provjere svoj IQ putem mobilne aplikacije (samo za Android) ili putem web aplikacije (za sve ostale uređaje). Rezultati ovog probnog testa daju samo okvirni rezultat IQ-a. Za tačan rezultat i validan dokument potrebno je pristupiti službenom Mensa testiranju.

(Mensa BiH)

Nova iluzija zaludjela internet: Koliko tačaka vidite?

Provjerite svoju inteligenciju: Ovo je najkraći IQ test na svijetu