in

MESEC ROĐENJA OTKRIVA ONO ŠTO ŽELIŠ U KREVETU ALI I KAKAV JE ON

Mesec u kom ste rođeni mnogo govori o vašim se*sualnim sklonostima. Zato pogledajte šta zvezde kažu kakvi ste u krevetu, a kakva je vaša voljena osoba.

Januar

Rođeni u ovom mesecu su prilično perverzni, teško se opuštaju, ali veoma su uporni kad ih neko zainteresuje. Se*s sa ovim osobama zagarantovano je posebno iskustvo.

Februar

Uglavnom ste emotivno distancirani, strastveni, a u krevetu avanturisti.

Mart

Svi kojima je rođendan u martu u krevetu se mogu provoditi danima. Oni se vezuju za one sa kojima spavaju, pa je se*s sa njima vrhunac intimnosti.

April

Rođene u aprilu niko ne može zaustaviti kad ih neko zaintrigira. Maštoviti su, u krevetu daju sve od sebe, ali jedno te isto im brzo i dosadi.

Maj

Osobe rođene u maju u se*su su prosto nezasite. Međutim, da bi se osećali se*si, treba im malo više. Važno je da soba, recimo, bude se*si uređena.

Jun

Verovatno uživate u isprobavanju novih poza. Se*s vam je jako bitna životna sfera, pa se često prepuštate i vrućim telefonskim razgovorima i SMS-ovima.

Jul

Rođeni u ovom mesecu ne mogu da spavaju baš sa svakim, oni s partnerom moraju biti emotivno povezani. Zato uživaju da zadovolje druge.

Avgust

Ako ste rođeni u avgustu, vi ste ili vrlo sebični u krevetu ili potpuno posvećeni. Ne volite kad vam se kaže šta treba da radite, ali zato volite da se hvalite svojim umećem.

Septembar

Strastveni ste, sve biste probali, ali samo ako ste emotivno vezani za partnera.

Oktobar

Vi u se*su nikud ne žurite, volite da zavodite, romantični ste, pa kod vas sve ide lagano u krevetu. Ponekad unesite malo strasti.

Novembar

Posesivni ste, uživate u pažnji i uvek biste da se osećate posebnim. U se*su volite da eksperimentišete.

Decembar

U krevetu ste kreativni, volite da glumite razne uloge, zabavni ste, ali s vama je teško povezati se.

7 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SE SLAŽU SAMO U KREVETU: VEZA? NE! KREVET? OOO DA!

ONI SE NE TRPE NIKAKO: OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU NAJVEĆI SUPARNICI ZODIJAKA