in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2022: ČEKA VAS NOVI LJUBAVNIK, IZNENAĐENJE I UDOVICA

JARAC

PORUKA-ČEZNJA-UDOVAC

Ljubav

Vaš emotivni ili bračni partner će pokrenuti neka pitanja koja vam baš i neće odgovarati. Pojedine teme ćete želeti da izbegnete ili prolongirate, ali to neće biti moguće. Tokom prvog dela meseca imaćete manjih problema, ali ćete ih zajedničkim snagama rešiti. Više se posvetite jedno drugom i sve će brzo doći na svoje mesto.

Što se tiče slobodnih, neko je istinski zainteresovan za vas i pokušavaće na svaki mogući način da skrene vašu pažnju na sebe. Vi možete u početku biti zatvoreni, ali ovo je osoba koja ne odustaje tako lako i njeni napori će uroditi rezultatima. Počećete da se „otvarate“ polovinom aprila.

Posao

Svaki trenutak svog vremena želećete da posvetite poslu. Ambicije će biti naglašene, a vi uporniji nego ikada do sada. Iako ćete želeti da sve ide brzo, teško je da tempo dešavanja sada može biti takav. Kao da u ovom periodu morate da naučite da čekate i budete strpljivi, ali bez odustajanja. Postojeće saradnje mogu da napreduju polovinom meseca, a ukoliko želite da pokrećete nešto novo, birajte treću dekadu aprila. Što se finansija tiče, prilivima ćete biti zadovoljni, ali će veliki deo novca biti potrošen unapred.
Zdravlje

Sve vezano za koštano – zglobni sistem i dalje će praviti probleme i starijim i mlađim Jarčevima. Naglašene tegobe u lumbalnom delu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. MARTA 2022: Radujte se, došlo je vreme za ljubav za ove znakove!

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate