in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2022: ČEKA VAS NOVI LJUBAVNIK, IZNENAĐENJE I UDOVICA

VODOLIJA

NEPRIJATELJ-LJUBAV-POSETA

Ljubav

Slobodnim Vodolijama poslovni segment, ali i segment bliže okoline i svakodnevice donosi ljubavne prilike i to najverovatnije polovinom aprila. Možete se prilično zagrejati za nekog, ali je pitanje da li je to zaista ljubav ili samo strast i hemija.

No, šta god da je od ovoga – bitno je da je vama lepo i da uživate, zar ne? Oni koji su u vezama ili bračnim zajednicama imaće povremeno burne i napete trenutke sa voljenom osobom. Iako ste jako vezani jedno za drugo, to vam neće smetati da pokrećete čarke i rasprave, često bez nekih posebnih razloga. No, ovo su kratkotrajni momenti koji neće ugroziti vašu vezu

Posao

Obaveza je mnogo, a vremena je malo. Vi se trudite da postignete sve na vreme, ali izgleda mi da vam ni ljudi ni okolnosti ne idu na ruku i biće jako teško da ispoštujete ono na šta ste se obavezali.

No, „gurajte“ kako znate i umete tokom prve polovine aprila, jer se već nakon toga situacija raščišćava i daje vam prostora da se malo opustite. U tom periodu ćete doći u kontakt sa osobama sa kojima možete pokrenuti prave poslovne dogovore. Po pitanju finansija – početak meseca je nestabilan.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, pa valja biti oprezan i na radnom mestu, kod kuće, ali i u saobraćaju. Energetski – dobro ste.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. MARTA 2022: Radujte se, došlo je vreme za ljubav za ove znakove!

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate