in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2022: ČEKA VAS NOVI LJUBAVNIK, IZNENAĐENJE I UDOVICA

DEVICA

NADA-PISMO-PORUKA

Ljubav

Zauzete Device će imati pred sobom mesec u kojem će dosta toga planirati sa partnerom, a i ostvariti veliki deo. Slede vam razgovori, dogovori, mnogo otvorenija i konstruktivnija komunikacija. Lako ćete se razumeti, ali i podržavati jedno drugo. Trebali bi da kao par izađete mnogo jači i stabilniji iz aprila.

Slobodnima se otvara dosta puteva, pa nije ni čudo što bi mogli započeti komunikaciju sa nekim ko ne živi u njihovom mestu. U svakom slučaju, sledi vam period u kojem ćete biti u pokretu, upoznati nove osobe, a sa nekima od njih ćete poželeti i da ostvarite nešto više. Lep i energetski jak mesec.

Posao

Kao i u ljubavi, i u poslu će biti dosta dešavanja. Istina je da ćete biti dosta zauzeti, da ćete imati mnogo obaveza i ponekad će vam se činiti da radite sto stvari odjednom. Ovakav način funkcionisanja može dovesti do toga da vam pažnja bude rasuta, što je automatski predispozicija za greške i propuste.

Potrudite se da u svemu što radite budete maksimalno skoncentrisani da bi izbegli ovakve situacije. Što se finansijskog dela tiče, najbolje će proći oni koji rade sa strancima ili koji često putuju.

Zdravlje

Malo će vas umoriti ovaj mesec, a energetski nećete biti baš najjači u prvoj dekadi. No, zdravstveni segment će biti stabilan, sem nekih povremenih, prolaznih tegoba.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. MARTA 2022: Radujte se, došlo je vreme za ljubav za ove znakove!

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate