in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2022: ČEKA VAS NOVI LJUBAVNIK, IZNENAĐENJE I UDOVICA

VAGA

ČEŽNJA-VERNOST-POSETA

Ljubav

Emotivni i bračni segment se polako oporavlja i stabilizuje. Moguće je da ćete shvatiti da vam je sigurnost koju vam pruža partnerstvo zaista na prvom mestu, pa se i potruditi da ispravite propuste i loše situacije iz prethodnog perioda. Neke će se veze dosta uozbiljiti, pa su mogući i važni dogovori i planovi u trećoj dekadi aprila.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu povučeni strašću i jakom željom ući u nešto što će smatrati prolaznom pričom ili avanturom. No, interesantno je da se neki od ovih odnosa mogu pretvoriti u vrlo ozbiljne priče i da vam nisu „došli“ bez razloga….Mesec u kojem ćete uživati.

Posao

April je stabilan poslovni mesec. Doduše, možda će se vaši planovi ili realizacija poslovnih projekata odvijati nešto sporije, ali vi lično ćete biti zadovoljni postignutim. Treća dekada aprila donosi ubrzanje, više dešavanja, više novih poslovnih kontakata. Ovaj vam je period odličan za sve vrste dogovora, ali je ujedno dobar i onima koji su nezaposleni. Što se tiče finansijske situacije, ona bi trebala da bude vrlo

povoljna po vas tokom ovog meseca. Planove vezane za radove u kući pokrenite sredinom aprila.

Zdravlje

Mogući su povremeni, ali prolazni problemi sa probavom ili sa kičmom, kostima, zglobovima. Ukoliko se tegobe ponavljaju, posetite lekara.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. MARTA 2022: Radujte se, došlo je vreme za ljubav za ove znakove!

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate