in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2022: ČEKA VAS NOVI LJUBAVNIK, IZNENAĐENJE I UDOVICA

STRELAC

NEŠTO NOVCA-SREĆA-UDOVICA

Ljubav

Postoje neki ukorenjeni problemi između vas i emotivnog partnera koje već duže vreme potiskujete i ne rešavate. Zato nije ni čudo što će se i tokom ovog meseca neke stvari ponavljati, ponovo ćete morati da se bakćete istim temama i pitanjima. Vreme je da na ove loše situacije stavite tačku i nastavite dalje, rasterećeni. Što se tiče onih koji su slobodni, emotivne prilike vam idu preko poslovnog segmenta.

Sa ovom osobom možete imati razliku u godinama i komunikacija u početku neće biti učestala, ali kako vreme bude prolazilo, sve više ćete biti zainteresovani jedno za drugo. Ovo može biti ozbiljna priča.

Posao

Vrlo vam je bitna finansijska stabilnost, a u ovaj mesec ulazite sa dosta problema u ovom segmentu. Evidentan je vaš trud i ozbiljnost po pitanju posla, što će svakako rezultovati napredovanjem i poboljšanjem novčane situacije.

Za vas je drugi deo meseca vrlo ozbiljan i bitan, jer vam donosi priliku da otpočnete sa jakim poslom ili da napravite dogovor sa ljudima koji su u svom segmentu vrlo jaki. Neko sa kim ste ranije sarađivali, ponovo će se aktivirati i ponuditi vam dogovor o poslovanju.

Zdravlje

Kod hroničnih bolesnika još uvek će biti izražene tegobe, ali u manjoj meri. Mlađi Strelčevi trebali bi da nešto promene u načinu ishrane.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. MARTA 2022: Radujte se, došlo je vreme za ljubav za ove znakove!

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. MARTA DO 3. APRILA 2022: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate