in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2021: LJUBAVNICA, ČEŽNJA I NEISKRENOST

RIBE

LJUBAVNIK-SVEŠTENIK-UDOVICA

Ljubav

Ukoliko ste vi i emotivni ili bračni partner zatvoreni jedno prema drugom, ukoliko ste oboje samo okrenuti svojim ličnim interesima – sigurno je da se nećete osećati dobro, ili da čak možete imati probleme tokom decembra. Više se posvetite jedno drugom i jako brzo ćete primetiti pozitivne promene – ovo može biti lep mesec za vas, ako se samo malo potrudite! Oni koji su usamljeni i dalje polažu nade u prošlost, ali realno gledano – ni vas ta prošlost ne ostavlja na miru. Vrtite se jedno oko drugog, a šta će od ovoga ispasti na kraju – to ćemo tek videti. U međuvremenu – ne propuštajte nove prilike, jer ih ima!

Posao

Poslovni segment je pod velikim pozitivnim uticajima, što govori o tome da mnoge Ribe mogu znatno učvrstiti ili čak poboljšati svoje pozicije. Shvatate da su vam mnoga vrata sada otvorena i ne propuštate ni jednu priliku! Da, stoji da ćete se dosta umoriti u ovom mesecu, ali sve ovo će vredeti truda! Po pitanju finansija niste baš najzadovoljniji jer prilivi nisu u skladu sa onim koliko radite…

Zdravlje

Imate vi dosta snage, ali i oni najjači moraju da napune baterije i odmaraju se. Tako i vi morate povremeno spustiti ručnu kočnicu i posvetiti se samo sebi….

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: VREME JE DA KONAČNO UPOZNAŠ LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK