in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2021: LJUBAVNICA, ČEŽNJA I NEISKRENOST

BLIZANCI

NEŠTO NOVCA-ČEŽNJA-NEPRILIKA

Ljubav

Što manje se vraćajte na stare teme sa partnerom, što više izbegavajte bilo kakvu situaciju koja može mirisati na raspravu….Sigurna sam da vam smetaju i neka nerešena pitanja i da vas muče sumnje – ali ako već želite da razgovarate o tome, onda birajte drugu dekadu meseca koja je najmirnija i u kojoj će ti razgovori biti najkonstruktivniji. Ukoliko ste usamljeni čekate na tu poruku od bivšeg partnera – ako vam bude dosadilo čekanje – pošaljite je vi. Ne mislim da ćete dobiti bilo šta spektakularno, ali makar probajte. Novi kontakti uglavnom preko društvenih mreža – i to više njih.

Posao

Natovarili su vas obavezama – i kolege i saradnici….a izgleda mi da ste i vi jedan veliki deo obaveza natovarili sami sebi – uglavnom time što ste u prethodnom periodu zanemarivali ono što morate završiti. Pa dobro – malo ćete trčećim korakom kroz decembar, malo ćete se nervirati, malo rasipati na sto strana – ali ćete sve privesti kraju do kraja godine….utešno, zar ne? Finansijski – bolje, ali ne sjajno.

Zdravlje

Po pitanju zdravlja nećete se baš proslaviti. Mogućnosti za prehlade, a postoji mogućnost i za padove i povrede. Starijima – kičma.

NEVEROVATNO TAČNO: IZABERI AMAJLIJU I SAZNAJ SVOJU TAJNU MOĆ!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK