in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2021: LJUBAVNICA, ČEŽNJA I NEISKRENOST

VAGA

DAR-KUĆA-SMRT

Ljubav

Oni u vezama i brakovima bi trebali da budu nešto oprezniji, jer gde god je karta Smrt – tu postoji mogućnost otežanja, čak i prekida odnosa. Dakle – trudite se da tokom ovog meseca olakšate i sebi, ali i voljenoj osobi – ukoliko postoje situacije i pitanja koja vas muče, potrebno je o njima razgovarati a ne kumulirati nezadovoljstvo i pokrenuti raspravu koja bi onda mogla da ode u nepredviđenom pravcu. Oni koji su usamljeni neka budu svesni toga da će novo započete veze u decembru uglavnom biti karmičke prirode, koliko god im početak bio bajan, sjajan i predivan. Takođe – i dalje ste pod uticajem prošlosti.

Posao

Decembar je za vas ujedno vrlo bitan, ali i prilično naporan poslovni mesec. Mogući su i prekidi saradnji. Morate se postaviti vrlo odgovorno, ali u isto vreme biti spremni na kompromis i pronalaženje zajedničkog jezika. Ukoliko se zanosite mišlju da pokrenete svoj biznis, bilo bi dobro da ipak sačekate ulazak u narednu godinu. Po pitanju finansija dosta nestabilna i promenljiva situacija.

Zdravlje

Žlezde, bubrezi, kičma, hormoni – sve ovo može u jednom trenutku biti na udaru. Takođe, potrebne su promene u ishrani i više kretanja.

NEVEROVATNO TAČNO: IZABERI AMAJLIJU I SAZNAJ SVOJU TAJNU MOĆ!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK