in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA DECEMBAR 2021: LJUBAVNICA, ČEŽNJA I NEISKRENOST

ŠKORPIJA

NEŠTO NOVCA-LOPOV-LJUBAVNIK

Ljubav

I vaš znak bi trebao da vodi računa i ne pretera u svojim tajnim aktivnostima – bez obzira da li krijete konkretno osobu sa kojom se viđate „sa strane“ ili jednostavno – niste otvoreni pa partneru delujete kao da nešto muljate. U ovom drugom slučaju – vašu tajnovitost voljena osoba može shvatiti potpuno pogrešno – i naravno – može doći do problema, izliva ljubomore, čak i prekida komunikacije na neko vreme. Ako je za utehu – poslednja dekada decembra ipak će doneti rasterećenje i mir. Oni koji su sami, imaju ljubavnih šansi u drugom delu meseca – mogu postati prilično romantični i zaneti se nekim….

Posao

Malo ćete da brljate na poslu – stigao vas je umor i teško vam je da se skoncentrišete, a posla kao za baksuz – ima preko glave. Vodite računa samo da ne poremetite odnose sa kolegama, saradnicima, a posebno sa šefovima. Budite spori na jeziku kada je bilo kakav vid rasprave u pitanju. Finansijski ćete moći da se opustite tek u poslednjoj dekadi meseca. Mnogo planiranih troškova, ali više neplaniranih..

Zdravlje

Zdravstveni segment nije baš bajan. Prvenstveno je imunitet na udaru i bićete lako podložni respiratornim infekcijama. Povedite računa i o ishrani.

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: VREME JE DA KONAČNO UPOZNAŠ LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK