in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA FEBRUAR 2022: ČEKA TE LJUBAVNIK, LJUBOMORA ALI I SREĆA

RAK

SUDIJA-KUĆA-MISAO

Ljubav

U februaru i vi i partner možete uraditi mnogo toga pozitivnog za vaš odnos. Nemojte bežati od problema, nemojte se sklanjati od odgovornosti – poštujte i podržavajte jedno drugo i shvatite da zajedničkim snagama možete sve. Biće u mesecu perioda tihog nezadovoljstva ili statičnosti – ali ovo se može prevazići! Oni koji su slobodni – možda se i pojavi neko ko bi vas zainteresovao, ali realno gledano – male su šanse da se započne konkretna ljubavna priča. Neko sa kim imate razliku u godinama i ko je verovatno zauzet, pokušaće da vas osvoji. Savet je da ne ulazite u ovaj odnos.

Posao

Februar obećava poslovnu stabilnost ukoliko ispoštujete par principa. Prvi bi bio odnos prema osobama od autoriteta ili starijim kolegama – on mora biti uz poštovanje, bez obzira da li mislite da su u pravu. Drugo – morate biti izuzetno odgovorni prema onome što radite, ne ostavljati i ne odlagati obaveze. I treće – pre bilo kakvih značajnijih odluka, dobro razmislite ili pitajte za savet one kojima verujete.

Zdravlje

Mogući su problemi sa kičmenim stubom, naročito oko lumbalnog dela. Takođe – hormoni i žlezde. Mlađi Rakovi – potrebno vam je kretanje, rekreacija.

LAV

SMRT-PORUKA-VENČANJE

Ljubav

Samo da znate – svaki izlazak karte Smrt u mesečnim izveštajima, uvek automatski ukazuje na jaku karmičku simboliku koja će biti prisutna. U suštini, kada pogledamo zauzete – ovaj mesec može doneti „ili-ili“ situacije. One veze i brakovi koji treba da opstanu doživeće neku formu transformacije i velike promene. One veze i brakovi kojima je davno odzvonilo, od februara ulaze u fazu brzog propadanja, ako ne puknu baš tokom ovih dana…Šta ove karte donose slobodnim Lavovima? Pa, jednu vrlo interesantnu, moglo bi se reći čak sudbinsku priču – nekoga sa kim ćete se povezati, a možda i ući u značajnu vezu.

Posao

Vi ste odavno svesni da su vam potrebne velike promene po pitanjju posla, a čini mi se da ćete već u ovom mesecu uspeti da napravite značajne pomake u tom pravcu. Možda čak i da otpočnete jednu potpuno novu poslovnu priču. U svakom slučaju – prvi deo meseca vam je dosta zahtevan po pitanju obaveza. Drugi deo meseca je nešto rasterećeniji i obojen boljim poslovnim prilikama.

Zdravlje

Hronične boljke će povremeno praviti problem naročito starijim Lavovima, ali ni mlađi neće proći bez povremenih tegoba sa kičmom.

DEVICA

PISMO-SVEŠTENIK-LJUBAVNICA

Ljubav

Dokle god ste vi i partner sami u odnosu – sve će biti u redu. No, obzirom da postoji mogućnost da se pojavi osoba sa kojom biste poželeli nešto tajno – ja mogu samo da vas upozorim da možete zakoračiti na put koji bi doneo pre ili kasnije probleme u vašoj vezi ili braku. Čuvajte ono što imate jer vam mesec može doneti mnogo lepih zajedničkih momenata. Ukoliko ste slobodni – više je nego izvesno da ćete u ovom mesecu upoznati nekog sa kim ćete se momentalno „prepoznati“. Imaćete osećaj da ovu osobu znate oduvek i da ste baš nju čekali celog svog života.

Posao

Dobar poslovni mesec je pred vama. Stoji da ćete biti baš angažovani i da ćete imati malo vremena koje neće biti ispunjeno radom, ali verujte da će vam se ovo isplatiti. Što se komunikacije tiče, obratite pažnju na prvu dekadu, jer je tada bitno da zadržite prisebnost i ne dozvolite da vas neko uvuče u rasprave. No, u ovom periodu vam stižu i vrlo pozitivne informacije koje mogu promeniti mnogo toga.

Zdravlje

Vratni deo kičme i zglobovi – osetljiva su mesta, pogotovo za one koji su u nekim ozbiljnijim godinama.

PEOPLE LOVE YOU BECAUSE OF THIS: EVERYONE FEELS SPECIAL WITH GEMINIS, VIRGO REALLY CARES FOR OTHERS

THEIR WEAKEST POINTS: WHAT ARE HOROSCOPE SIGNS MOST AFRAID OF?