in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA FEBRUAR 2022: ČEKA TE LJUBAVNIK, LJUBOMORA ALI I SREĆA

JARAC

LJUBAVNICA-LOPOV-BOLEST

Ljubav

Jao, jao….Jarčevi će nam biti bolesni od ljubavi tokom meseca ….teška boljka, zaista. Šalim se naravno – gde je karta Lopova, tu mora nešto da se mulja i da bude tajno. Zato oni koji su u vezama neka ne budu mnogo tajanstveni da ih posle ne bi bolela glava. Bolje da te svoje emotivne aspiracije usmere ka voljenoj osobi i sve će biti u redu. Maštajte vi o nekom drugom, ali nemojte da radite ništa. Slobodni će nam isto tako tajanstveno voleti neku tajanstvenu osobu. Ako ta „tajanstvenost“ označava da je osoba u koju ste se zaljubili zauzeta, pa šta da se radi….A možda je samo daleko od vas?

Posao

Ideja imate na izvoz. I kreativnosti takođe. I planovi su vam odlični, isto tako. Jedan deo svega ovoga ćete moći da iskoristite – ali mora se priznati da nećete baš u potpunosti biti zadovoljni. Smatrate da možete više. I potpuno ste u pravu. No, moraćete da sačekate malo, verovatno sledeći mesec da biste pokrenuli baš sve ono što želite. Po pitanju finansija – jeste promenljivo, ali ima zarada iz više izvora.

Zdravlje

Odmor neka bude na prvom mestu. Zaista vam je potrebno da se opustite i oporavite. Stariji – kičma, hormoni, vene.

VODOLIJA

NEISKRENOST-LJUBAV-IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Drage Vodolije, ne radite ništa iza leđa partneru. Karte koje su izašle za ovaj mesec nisu dobre za takve „zanimacije“ i pokazuju da one mogu uneti pometnju u vaš odnos sa voljenom osobom. Umesto toga – bolje je da sa partnerom napravite neke promene – da budete više zajedno, da češće izlazite, da se družite i provodite. I naravno – da stavite ljubav na prvo mesto. Oni koji su usamljeni – ljubav vas u ovom mesecu može iznenaditi! Najpre preko prijatelja, izlazaka, ali čak i preko društvenih mreža! Pošto će više prilika za vas biti, najbolje bi bilo da mudro odaberete. Nemojte uključiti samo hemiju i srce, već i mozak…

Posao

Nekih svojih nedoumica, nesigurnosti i strahova ćete imati tokom meseca , ali će se uglavnom pokazati da su oni potpuno bezrazložni. Pred vama je jako dobar i uspešan poslovni mesec, što ćete najpre videti od početka druge i kroz treću dekadu – kada će vas iznenaditi prilike i poslovne šanse, baš onakve kakve želite. Po pitanju finansija – bićete malo nestabilni, ali samo zato što ne kontrolišete troškove.

Zdravlje

Nije vaše zdravlje baš sjajno tokom meseca . Dosta ste osetljivi, pa su moguće i prehlade, viroze ili bakterijske infekcije.

RIBE

VERNOST-UDOVAC-PORUKA

Ljubav

Moguće je da odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom neće baš uvek funkcionisati savršeno tokom meseca . Ono što je neophodno i na čemu morate potencirati jeste otvorena i iskrena, obostrana komunikacija. Generalno gledano – vas dvoje se volite i tu ste jedno za drugo – baš iz tog razloga morate menjati ono što može doneti problem ili zahlađenje u vašoj vezi. Ukoliko ste slobodni, segment prijatelja i društvenosti nudi prilike za ljubavne odabire. Moguće je da će vam se pojaviti neko ko je stariji od vas i sa kim će priča krenuti dosta polako, ali u pravom smeru.

Posao

Zauzeli ste prave pozicije, one koje zaslužujete i sada možete početi da puštate korenje. Šalu na stranu – pred vama je jedan poslovno jak mesec u kojem će vam najbitnija biti podrška od strane autoriteta i nadređenih – a imaćete je u ogromnoj meri. Zato pokrećite pitanja koja su vam važna, dajte predloge i nove ideje – saslušaće vas sa pažnjom. Finansijski – stabilan i jak mesec je pred vama.

Zdravlje

Grlo, pluća, stomačni deo i kičma – to su vaše slabe tačke tokom meseca.

PEOPLE LOVE YOU BECAUSE OF THIS: EVERYONE FEELS SPECIAL WITH GEMINIS, VIRGO REALLY CARES FOR OTHERS

THEIR WEAKEST POINTS: WHAT ARE HOROSCOPE SIGNS MOST AFRAID OF?