in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JULI 2021: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

RAK

VERNOST-LJUBAV-SVEŠTENIK

Ljubav

Iskreno, ove karte koje su izašle za mesec jun, apsolutno pogoduju i onima koji su zauzeti, ali i onima koji tek traže pravu emotivnu priliku. Ako imate partnera, ovo je dobar momenat da unapredite vaš odnos, stabilizujete se i ojačate ljubavne i porodične spone.

Karte apsolutno daju mogućnost prinova, pa će u ovom mesecu neki od vas proširiti svoju porodicu, a druge očekuju vesti o trudnoći. Dakle – izuzetno lep period, pa ne dozvolite da vam neka povremena nezadovoljstva pokvare uživanje u ovom junu! Što se tiče slobodnih Rakova, namestite osmeh na lice. Neko tokom ovog meseca dolazi, vama u susret!

Posao

I poslovno bi ovo mogao da bude period sa više poslovnih šansi, ali i rezultata, i onih poslovnih, ali i onih finansijskih. Malo ste pod sudbinskim uticajem, pa ćete biti „sačuvani“ od većih problema i lakše ćete proći kroz ovaj jun!

Čak iako ste nezaposleni, svakako biste trebali da iskoristite ovaj dašak srećnih okolnosti koji je na vašoj strani! Vreme je da se pokrenete! Rakovi će imati uspeha u pregovorima, ostvariće neke nove, jake saradničke odnose, a čak iako ste privatnik – funkcionisaćete odlično!

Zdravlje

Starijim Rakovima bi mogao biti osetljiviji stomak i pluća. Potrebne su promene u načinu ishrane, a mogli biste i da zaobilazite hladna ili gazirana pića.

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA