in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JULI 2021: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

LAV

NEPRILIKA-ISTINA-SREĆA

Ljubav

Slobodni Lavovi bi mogli baš lepo da se provedu tokom ovog meseca. Pa, nije ni čudo – polako se bližimo letu, a leto je uvek vaše vreme! Doba kada istinski možete da zablistate, zasijate i očarate svakog!

Naročito je period od druge dekade juna obećavajuć, jer tada vam kreću intenzivniji susreti i kontakti sa suprotnim polom, i malo je reći da ćete „upadati u oči“ svojom pojavom, stavom, harizmom, šarmom, lepotom! Do kraja meseca eto vas u ljubavnoj priči, a čak i ako prođete bez toga – bićete više nego zadovoljni! Oni u vezama i brakovima – imaćete jedan napet period. Ne uvlačite jedno drugo u svađu.

Posao

Poslovne predispozicije su vrlo dobre za ovaj mesec. Neki od vas mogu ojačati svoje pozicije, neki mogu napredovati ili pak poboljšati svoju finansijsku situaciju. Jedino vam je postavljen nešto nestabilno odnos sa saradnicima i kolegama, pa je potrebno da u tom segmentu pokušate da pronađete kompromis, umesto da „potpaljujete vatru“.

Ono što vam je trenutno najjače jeste sve što je vezano za inostranstvo i strane ulagače, kao i za obrazovanje, putovanja i državne institucije. Bićete zadovoljni rezultatima.

Zdravlje

Malo ćete se opustiti i raspustiti tokom ovog meseca, zaboraviti na zdrave životne navike i dati sebi oduška. Sve je to u redu, samo nemojte preterivati. Kod starije populacije – proverite vid.

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA