in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JULI 2021: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

DEVICA

NEŠTO NOVCA-OFICIR-POSETA

Ljubav

Trebalo bi tokom ovog meseca posebno voditi računa o komunikaciji sa emotivnim ili bračnim partnerom, jer se vidi da ona može biti vaš kamen spoticanja. Gledajte da budete korektniji, iskreniji i da sa više poštovanja i obzira nastupate jedno prema drugom.

Neki od vas mogu biti podložni ulasku u paralelne veze, i to u trećoj dekadi juna. Što se tiče slobodnih Devica, sam početak meseca vam donosi ili slabu komunikaciju sa suprotnim polom, ili ste se vi pak nekako povukli, utišali i mnogo više vas interesuje posao nego emocije. Drugi deo meseca je nešto bolji, ali bez stabilnosti na ljubavnom planu.

Posao

Biće potrebno dosta truda da biste ostvarili rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Činiće vam se da vam neke stvari izmiču „za dlaku“ , ali nećete odustajati od onoga što želite da pokrenete.

Sleduju vam tokom ovog perioda, naročito polovinom meseca, ozbiljni poslovni dogovori koji bi mogli doneti promene koje su vam potrebne. Po pitanju finansija – ulazite u jun dosta nestabilni, sa povećanim troškovima. Najbolja vam je druga dekada, a u trećoj će opet doći do smanjenog priliva i većih troškova.

Zdravlje

Bez nekih naglašenih tegoba, ali često ćete se osećati kao da ste energetski „na pola koplja“. Potrebne su promene u načinu ishrane i više kretanja.

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA