in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JULI 2021: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

VAGA

PORUKA-NEPRILIKA-LJUBAVNICA

Ljubav

U emotivnim i bračnim vezama uglavnom vam sleduje dobra situacija tokom juna. Neki problemi mogu krenuti od početka druge dekade i to uglavnom zbog nerazumevanja i loše komunikacije. Moram priznati da će dame biti nestabilne, pa ako ste dama Vaga – potrudite se da budete malo blaži prema voljenoj osobi.

Ukoliko ste gospodin Vaga, budite sigurni da će vaša lepša polovina nešto „poludeti“ i non stop vam držati pridike ili zakerati nešto. Budite pravi gospodin, pa iskulirajte to. Što se tiče slobodnih, period je dobar za komunikaciju, za nova poznanstva, za strast…a prava ljubav neka čeka…

Posao

Prva dekada juna je izuzetno povoljna za sve dogovore, saradnje, za kontakte sa novim saradnicima – bićete pod jednom snažnom i podsticajnom energijom i ništa vam neće padati teško!

Trudite se da sve što vam je iole važno pokrenete u ovom periodu, jer već ulaskom u drugu dekadu, ulazite u period kada će krenuti i prvi problemi. Ovo mi najpre liči na nesklad sa saradnicima ili kolegama, ali može biti i veliki obim posla i puno obaveza. Po pitanju novca – prilivi iz više izvora, ali i dosta troškova.

Zdravlje

Period oko polovine meseca je zdravstveno nešto napetiji. Stoje mogućnosti za povrede, ali i za stresna stanja. Više obratite pažnju na ishranu i životne navike.

8 PRAVIH ZNAKOVA DA TE VIŠE NE VOLI I DA TU VIŠE NEMA NI MALO LJUBAVI

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2021: SPLETKE IZA VAŠIH LEĐA, NOVA LJUBAV I PREVARA