in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUNI 2023: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

OVAN

BOLEST-KUĆA-NESREĆA

Ljubav

Pa…prilično promenljiva, mogla bi se reći i nestabilna atmosfera čeka Ovnove koji su u emotivnim vezama i brakovima. Period koji naglašeno donosi turbulenciju jeste treća dekada meseca, ali situacije u njoj mogu biti prouzrokovane dešavanjima još od samog početka juna.

Naime, po kartama sudeći – nema one bliskosti i topline koja je ranije funkcionisala između vas i partnera, neko se nezadovoljstvo polako nakuplja i nije ni čudo što to može doneti nervozne momente. Slobodnim Ovnovima male šanse za one, prave ljubavne veze. Ili vam je aktuelna prošlost ili vam se nude samo avanture.

Posao

Ove karte podstiču da budete maksimalno angažovani, odgovorni i vredni tokom juna, jer ćete jedino na taj način biti zadovoljni rezultatima. No, izvesno je da neke od vas prosto „svrbe“ pete i žele da odu dalje, na neko drugo radno mesto, ili jednostavno ne mogu više da tolerišu pritisak koje im postojeći posao donosi.

Mogući su prekidi saradnji, a u svakom slučaju bićete nervozniji nego inače pa će kolegijalni odnosi teško funkcionisati. Po pitanju novca – pa, baš se i nećete proslaviti…

Zdravlje

Generalno, rekla bih da vam ovaj mesec baš i ne prija. Preveliko trošenje energije, a i stresa će biti dosta. Oni koji imaju problem sa pritiskom i krvnim sudovima, neka budu na oprezu. Mogućnost povreda.

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka