in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUNI 2023: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

VODOLIJA

NEPRILIKA-VERNOST-LJUBOMORA

Ljubav

To što budete uživali u prvom delu ovog meseca sa emotivnim partnerom – to vam je, što vam je. Kad se u drugom delu juna pokrenu pitanja koja vas nekako oboje „bole“, ili kada proradi ljubomora, e onda će biti veselo!

Začinićete svoj život sa malo (ili mnogo) drame – moram da priznam da i vi i vaša voljena osoba volite da tako povremeno prodrmate temelje vaše veze, ali gledajte da ne preterujete! Slobodne Vodolije će da upoznaju nove ljude, da malo lete sa cveta na cvet, ali neće pokazivati baš naročitu volju da se smire….Ili se možda za tako nešto neće ukazati prilika. Moguće su „vezice“ i sa zauzetima..

Posao

Bacićete se na posao i nećete umeti da stanete. Jako vam je važno da postignete poslovnu, ali i finansijsku stabilnost i maksimalno ćete se trošiti na poslu tokom prve dve dekade.

Sve ovo hoće dati itekako dobre rezultate, ali ostavite malo snage i za treću dekadu juna, jer će vam itekako trebati. U tom periodu može doći do problema i u svakodnevici, ali i u odnosu sa osobama koje su vam važne. Takođe, konkurencija će vam stvarati probleme, naročito ako se bavite privatnim poslom. Novac – solidno.

Zdravlje

Premalo vremena odvajate za svoj odmor i opuštanje, pa nije ni čudo što ćete u drugom delu meseca početi polako da „posustajete“. Problemi sa stomakom, ali i sa psihom, nesanica.

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka