in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUNI 2023: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

RIBE

BOLEST-NESREĆA-IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka, jun mesec će vas provesti bukvalno kroz sve faze – od okupiranosti prošlošću ili samoće, do sklonosti ka avanturama, upadanju naglavačke u neke emotivne priče (koje su možda više obojene hemijom nego emocijama doduše) na koje ne možete da se oslonite.

Da me pitate da li će vam biti dosadno – pa neće. Ali – da me pitate da li ćete biti zadovoljni, morala bih da vam dam isti odgovor – nećete….Oni koji su u vezama i brakovima – vi i dalje ne uspevate da na duže vreme stabilizujete svoj odnos. Non stop ste na nekoj klackalici, čas odlično, čas nikako!

Posao

Prvo će vam malo biti dosadno – iz dana u dan ćete obavljati iste stare poslovne obaveze i susretati se sa istim ljudima, ništa se posebno neće dešavati. Onda će situacija da se ubrza, pa ćete živnuti, ali ćete u isto vreme početi i da se žalite kako ne uspevate sve da postignete.

E, potom će se situacija ubrzati još više, pa ćete već krenuti da se nervirate i da se raspravljate i sa kim bi trebalo, ali i sa osobama sa kojima to nikako ne biste trebali da radite. Sve vam je jasno. Vrlo burno. A novac? Pa tu je, neće pobeći….

Zdravlje

Stres, stres, stres, i najviše – stres. A od stresa, kao što i sami znate – ide sve ostalo. Zato – morate pronaći izduvni ventil. Krećite se što više!

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka