in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUNI 2023: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

BLIZANCI

NESREĆA-SUDIJA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Biće potrebno dosta balansiranja i usklađivanja da bi odnosi u emotivnim i bračnim vezama funkcionisali korektno tokom juna. I vi i partner možete često biti osetljivi, na kraj srca, ili pak nervozni – pa lako može dolaziti do nestabilnosti i tenzije.

Ove karte vuku jaku energiju, pa bi možda bilo najbolje promeniti nešto u odnosu ili se pak češće baviti nekim zabavnim aktivnostima zajedno. Takođe, vredelo bi da razmislite o odmoru i možda promenite sredinu – to će odgovarati vašem odnosu. Ukoliko ste slobodni – dosta emotivno buran mesec je pred vama u kojem vas može zainteresovati više osoba.

Posao

U prvom delu meseca ćete se malo opustiti po pitanju troškarenja, pa možda zato i nije čudno što ćete drugi deo juna provesti razmišljajući o svakom dinaru koji imate nameru da potrošite.

 

Poslovna situacija vuče neke promene koje bi vam u prvom momentu mogle pasti teško, ali ćete ubrzo uvideti da vam odgovaraju i naviknuti se na drugačiji način rada ili druge saradnike. Ovaj vam mesec daje dovoljno stabilnosti i mudrosti da odredite koji je pravi momenat da povučete odgovarajuće poslovne poteze.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, ali stariji Blizanci bi svakako trebali da češće kontrolišu svoje zdravstveno stanje. Hronične bolesti naglašene, naročito sredinom juna.

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka