in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUNI 2023: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

DEVICA

NEŠTO NOVCA-OFICIR-POSETA

Ljubav

Trebalo bi tokom ovog meseca posebno voditi računa o komunikaciji sa emotivnim ili bračnim partnerom, jer se vidi da ona može biti vaš kamen spoticanja. Gledajte da budete korektniji, iskreniji i da sa više poštovanja i obzira nastupate jedno prema drugom.

Neki od vas mogu biti podložni ulasku u paralelne veze, i to u trećoj dekadi juna. Što se tiče slobodnih Devica, sam početak meseca vam donosi ili slabu komunikaciju sa suprotnim polom, ili ste se vi pak nekako povukli, utišali i mnogo više vas interesuje posao nego emocije. Drugi deo meseca je nešto bolji, ali bez stabilnosti na ljubavnom planu.

Posao

Biće potrebno dosta truda da biste ostvarili rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Činiće vam se da vam neke stvari izmiču „za dlaku“ , ali nećete odustajati od onoga što želite da pokrenete.

Sleduju vam tokom ovog perioda, naročito polovinom meseca, ozbiljni poslovni dogovori koji bi mogli doneti promene koje su vam potrebne. Po pitanju finansija – ulazite u jun dosta nestabilni, sa povećanim troškovima. Najbolja vam je druga dekada, a u trećoj će opet doći do smanjenog priliva i većih troškova.

Zdravlje

Bez nekih naglašenih tegoba, ali često ćete se osećati kao da ste energetski „na pola koplja“. Potrebne su promene u načinu ishrane i više kretanja.

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka