in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUNI 2023: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

VAGA

PORUKA-NEPRILIKA-LJUBAVNICA

Ljubav

U emotivnim i bračnim vezama uglavnom vam sleduje dobra situacija tokom juna. Neki problemi mogu krenuti od početka druge dekade i to uglavnom zbog nerazumevanja i loše komunikacije. Moram priznati da će dame biti nestabilne, pa ako ste dama Vaga – potrudite se da budete malo blaži prema voljenoj osobi.

Ukoliko ste gospodin Vaga, budite sigurni da će vaša lepša polovina nešto „poludeti“ i non stop vam držati pridike ili zakerati nešto. Budite pravi gospodin, pa iskulirajte to. Što se tiče slobodnih, period je dobar za komunikaciju, za nova poznanstva, za strast…a prava ljubav neka čeka…

Posao

Prva dekada juna je izuzetno povoljna za sve dogovore, saradnje, za kontakte sa novim saradnicima – bićete pod jednom snažnom i podsticajnom energijom i ništa vam neće padati teško!

Trudite se da sve što vam je iole važno pokrenete u ovom periodu, jer već ulaskom u drugu dekadu, ulazite u period kada će krenuti i prvi problemi. Ovo mi najpre liči na nesklad sa saradnicima ili kolegama, ali može biti i veliki obim posla i puno obaveza. Po pitanju novca – prilivi iz više izvora, ali i dosta troškova.

Zdravlje

Period oko polovine meseca je zdravstveno nešto napetiji. Stoje mogućnosti za povrede, ali i za stresna stanja. Više obratite pažnju na ishranu i životne navike.

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka