in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUNI 2023: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

ŠKORPIJA

DAR-BOLEST-SMRT

Ljubav

Očigledno je da Škorpije koje su u emotivnim i bračnim vezama moraju da obrate dosta pažnje na odnos sa partnerom. Koliko god vas dvoje bili dobro početkom meseca, već negde tokom druge dekade mogu se javiti ozbiljni problemi koji će svakako otežati vašu priču, a nekima od vas doneti čak i mogućnost prekida.

Savetuje vam se da se ozbiljno pozabavite svakim eventualnim problemom koji nastupi između vas i partnera, i da pronađete kompromisno rešenje. Što se tiče slobodnih, sem uživanja, zaista je malo šansi da vam je otvoreno bilo šta ozbiljnije. Prema tome – opustite se i ne razmišljajte previše!

Posao

Kao i u emotivnom delu, i u poslovnom treba upozoriti na saradničke i partnerske odnose. Takođe od početka druge dekade može doći do problema sa autoritetima, sa lošom atmosferom na poslu, slede vam otežanja i u finansijskom segmentu…

Baš iz tog razloga, u prvom delu meseca, kada sve bude kako treba, nemojte previše da se opuštate i trudite se da budete maksimalno korektni i prema ljudima sa kojima radite, ali i prema svojim obavezama! Za vas je jun karmički mesec i težine mora biti!

Zdravlje

Ako budete zanemarivali neke zdravstvene probleme tokom prve i druge dekade juna, oni mogu dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih stanja krajem meseca. Vodite računa o sebi.

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka