in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JUNI 2023: NOVI LJUBAVNIK, IZNENADNA POSETA NJEGOVE BIVŠE…

STRELAC

BOLEST-LJUBOMORA-UDOVAC

Ljubav

Mirno….možda previše mirno početkom juna u emotivnim vezama i brakovima kod Strelaca. Možda ova „mirnoća“ najavljuje bure koje bi mogle krenuti već početkom druge dekade?

Baš taj period može biti dosta naporan za vas i partnera, pogotovo ako ste oboje nesigurni, sumnjičavi i ne verujete jedno drugom….a možda i zbog toga što postoje osnovani razlozi za ljubomoru….Pokušajte da otvorenije i iskrenije porazgovarate jedno sa drugim. Ukoliko ste slobodni, ljubav će vas zaobilaziti, ali će vam zato avantura i neobavezni susreti itekako „svraćati“ u život. Opustite se i uživajte malo…

Posao

Vi lično ste dosta usmereni na ono što radite i rešeni da završite započeto i realizujete planirano. Ovakav „jak“ stav će vam svakako trebati tokom juna, jer je izvesno da ćete imati povremeno problema na poslu.

Ono što želite odvijaće se suviše sporo, a ono što vam ne prija i ne odgovara – iskakaće pred vas na dnevnoj bazi. Ne zalećite se sa odlukama bilo kog tipa, pustite ih da „prespavaju“ preko noći. Obratite pažnju i na konkurenciju, pa i onu u najbližem kolegijalnom okruženju. Novac – dosta nestabilno.

Zdravlje

Ni zdravlje nije baš bajno tokom juna, pogotovo što ste skloni tome da se puno iscrpljujete, a malo odmarate. Posvetite više vremena sebi.

Jeste li na popisu srećnika: 4 znaka koja će u junu će izvući srećnu kartu sudbine – svim nevoljama dolazi kraj!

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2023: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka