in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2022: ČEKA TE TUGA, DETE, LJUBOMORA

BIK

BOLEST-POSETA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Probleme koje imate sa emotivnim ili bračnim partnerom morate početi da rešavate I to što pre. Ukoliko nastavite sa praksom ćutanja I guranja nekih stvari pod tepih, ovo bi samo moglo doneti tokom treće dekade prilično neprijatne situacije između vas dvoje. Ne nagomilavajte stres u sebi, vreme je da kažete šta imate, šta vas muči I kako želite da odnos funkcioniše na dalje. Slobodni Bikovi u ovaj mesec ulaze u prilično mračnom fazonu. Tuge Iz prošlosti vas opterećuju I ne dozvoljavaju vam da krenete dalje. Iako ćete u drugoj dekadi biti nešto življi I imati mogućnost za nova poznanstva, teško je da ćete se zaljubiti…

Posao

U maj ulazite u nesigurnoj finansijskoj situaciji I u razmišljanjima šta biste mogli uraditi da popravite svoje poslovne pozicije. Imaćete kontakte sa potencijalnim saradnicima, pokušavati da pronađete nešto što bi vam odgovaralo, ali je pitanje da li ćete u tome I uspeti. Neki od vas će se prihvatiti I dodatnog posla, da bi rasteretili svoj budžet. Sa kolegama povremeno stoji napetost, posebno tokom treće dekade meseca a u tom periodu biste mogli više da povedete računa I u kontaktima sa autoritetima, šefovima.

Zdravlje

Definitivno biste trebali da uvedete neke promene u svom dosadašnjem funkcionisanju. Krenite sa rekreacijom, šetnjama, vežbama. Manji problemi sa probavom starijima.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav