in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2022: ČEKA TE TUGA, DETE, LJUBOMORA

BLIZANCI

MISAO-GUBITAK-LJUBAVNICA

Ljubav

Ukoliko vam se neko dopada, a za to postoje velike šanse, pravite grešku time što previše čekate I razmišljate, a ne povlačite nikakav potez. Ako previše dugo nastavite na ovaj način, ova ljubavna šansa bi vam se mogla izmaknuti iz ruku. Ako ništa drugo, iskoristite makar treću dekadu ovog meseca….Takođe, ne odbijajte pozive za izlazak I druženje sa prijateljima, potrebno vam je da “proluftirate” mozak. Blizanci u emotivnim I bračnim relacijama mogu ići iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ćete se povlačiti, u sledećem svađati sa partnerom. Pokušajte da pronađete balans, da bi vaša veza funkcionisala skladnije..

Posao

Opterećeni ste planovima koji nikako da se realizuju I pokrenu, ali I finansijskim segmentom koji je dosta nestabilan I promenljiv. Od sedenja I razmišljanja vajde nema, potrebno je da pokušate da promenite nešto, pa makar I napravili pogrešan potez. Jer, na greškama se uči, zar ne? Rasterećenje I neku lakšu energiju očekujte tokom poslednje dekade maja. U ovom periodu moguće su neočekivane promene – na primer – gubitak jednog posla ili saradnje, ali momentalno aktiviranje nečeg drugog, još boljeg po vas.

Zdravlje

Mentalna nestabilnost, ali I podložnost lošim životnim navikama. Potrebno vam je da se energetski dignete – više se krećite, obratite pažnju na ishranu.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav