in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2022: ČEKA TE TUGA, DETE, LJUBOMORA

STRELAC

DETE-VERNOST-LJUBAV

Ljubav

Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom moguće je tokom ovog meseca dovesti u balans I stabilnost. Maj je odličan momenat da napravite prave promene, pokrenete zajedničke planove I da sreća I zadovoljstvo ponovo na velika vrata uđu u vaš odnos. Tokom ovog meseca mogući su planovi o proširenju porodice. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – možda ste dugo čekali na ljubavna dešavanja, ali evo – I ona su sada tu. Nova poznanstva, preko prijatelja, društvenih dešavanja ili čak nekog od članova porodice, vam stoje. Do kraja meseca trebali bi da budete zaljubljeni I srećni.

Posao

Moguće je da se trenutno u poslovnom segmentu osećate dosta statično, neki od vas razmišljaju o promeni posla, a drugi bi voleli da uvedu neke novine I prošire poslovanje. Sve ovo jeste moguće tokom maja, ali samo uz strpljenje I upornost. Postoji mogućnost I pokretanja posla u privatnoj režiji ili početka rada za veću privatnu ili porodičnu firmu. Što se finansijskog segmenta tiče, najviše novca vam odlazi na kuću I na članove porodice. No, prilivi bi trebali da budu stabilni I korektni, pa nećete imati problema.

Zdravlje

Sve se tokom ovog meseca po pitanju zdravlja vezuje za stomačni deo, pluća I grlo. Promenite nešto u načinu ishrane I izbegavajte ledene ili gazirane napitke.

10 Ways the Couples Hugs, Reveal Important Things About Your Relationship

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovi znakovi će biti u centru pažnje i konačno pronaći pravu ljubav