in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

OVAN

TUGA-DETE-LJUBOMORA

Ljubav

Ne baš toliko prijatna atmosfera u vašim vezama I brakovima. Nesuglasica može biti oko posesivnosti, ljubomore, tajni. Ukoliko ste u braku eventualno se možete sporiti oko vaspitanja dece ili problema sa finansijama. Pokušajte da postavite svoj odnos na nove osnove, da unesete neke lepe promene I energiju jer ćete na taj način lakše proći kroz ovaj period. Usamljeni teško da će baš u potpunosti biti zadovoljni svojim emotivnim životom. Možete uploviti u neku novu priču, ali ćete se osećati nesigurno, pogotovo ako ovaj odnos budete morali da skrivate. Kod pojedinih Ovnova prošlost se može aktivirati.

Posao

Ovaj će vam mesec non stop donositi nove obaveze, koje ćete verovatno morati da završavate na brzinu. Kolegijalno okruženje nije baš najbolje, dosta toga se “muti” I šuška iza leđa, pa nemojte biti iznenađeni I nekim potezima od strane kolega koji bi vas baš mogli razočarati. Posebnu pažnju obratite na svoje finansije. Iako ćete se truditi da ih dovedete u red, moguće je da se dodatno zadužite ili pak da teret postojećih dugova bude prevelik za vas. Sredinom meseca moguć je nov poslovni angažman.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je takođe dosta promenljiva. Možete imati probleme sa stresom, sa virusnim infekcijama, sa alergijama.

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća