in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

RIBE

LJUBAVNICA-GUBITAK-ČEŽNJA

Ljubav

Kod slobodnih – velika želja za emotivnom stabilnošću, ali bojim se da osobe koje se pojavljuju tokom ovog meseca ne mogu da vam donesu to za čime žudite. Naglašeni su prolazni kontakti i odnosi, nešto što više liči na avanturu ili tajnu priču. Ako želite onu pravu ljubav, na žalost – moraćete da budete još uvek strpljivi i da je sačekate…..maj tu ne može da vam izađe u susret. Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama i brakovima – definitivno je potrebno da i vi i partner učinite sve što je u vašoj moći da biste odnos popravili i stabilizovali. Vrlo promenljivo funkcionisanje i povremeno jako nezadovoljstvo.

Posao

Iako će sam početak meseca biti prilično dobar, možda i sa nekim jakim poslovnim šansama, ostatak ovog perioda neće ispuniti vaša očekivanja. Mogući su problemi u kolegijalnom okruženju, bićete zbunjeni ponašanjima onih na koje ste do sada računali. Moguće je da je u pitanju zavist, pa nemojte da vas iznenadi ukoliko neko od kolega bude pokušavao da vam smesti « zvrčku » ili da vas olajava. Ne obraćajte pažnju na ovo, budite korektni i odgovorni kao i do sada. Finansijski – povećanje troškova.

Zdravlje

Nestabilan mentalni segment od početka druge dekade maja. Pokušajte da uradite nešto po pitanju svojih navika. Starijima – kičma, naročito lumbalni deo.

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća