in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MAJ 2023: Čeka te tuga, dete, ljubomora

RAK

MISAO-LOPOV-UDOVICA

Ljubav

Preemotivni ste I preosetljivi tokom ovog meseca, pa vaše reakcije I funkcionisanje u emotivnim vezama I brakovima može partneru biti čudno I zbunjivati ga. Ukoliko ne želite da izazovete sumnju kod osobe koju volite trebali bi da se potrudite da budete otvoreniji I komunikativniji. Vaše povlačenje I ćutanje partner može shvatiti potpuno pogrešno. Vama su u stvari potrebni jači dokazi ljubavi I sigurnost, ali očekujete da vam druga strana pročita misli I shvati šta vam nedostaje. Slobodnim Rakovima aktiviraće se emotivna prošlost tokom treće dekade meseca ili će upoznati osobu koja ih podseća na bivšu ljubav.

Posao

Tokom ovog meseca ćete morati više nego inače da budete fokusirani I organizovani, jer će vam pažnja biti rasuta na mnogo strana. Ne dozvolite da vas neke lošije situacije u kolegijalnom okruženju ili eventualno aktiviranje konkurencije među najbližim saradnicima uspori I skrene sa puta kojim ste krenuli. Tokom ovog meseca takođe veliku pažnju posvećujete svom finansijskom segmentu, ali je teško da ćete uspeti dag a stabilizujete. Mogući su gubici ili zastoji u plaćanjima, naročito krajem meseca.

Zdravlje

Psiha vam je dosta opterećena, pa je potrebno da izbacite nagomilanu negativnu energiju, najbolje kroz kretanje I vežbe. Kod starijih Rakova – problemi sa zubima ili venama.

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata

Najdetaljniji horoskop za VLADAVINU BIKA od 20. aprila do 20. maja: Konačno otvaranje novih prilika, nova ljubav i nesreća