in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2021: IZNENADNA SREĆA, LJUBAVNIK, PREVARA I LAŽ

OVAN

NEŠTO NOVCA-DAR-SUDIJA

Ljubav

Trebalo bi da pronađete kompromis i meru – poslovne obaveze i lični emotivni život mogu se uklopiti tokom marta meseca. To je sada zaista neophodno jer ne možete trku za zaradom staviti ispred porodice i voljene osobe – jer bi to unosilo nestabilnost i nemir u vaš odnos. Slobodni Ovnovi će imati površne i povremene kontakte sa suprotnim polom u prvom delu marta. No, u drugom delu meseca pojavljuje se neko ko će vas impresionirati svojom ličnošću (a vas i nije baš lako impresionirati) i kome ćete teško odoleti. A i što biste? Kada ljubav koja vredi pozove, treba se odazvati….

Posao

Male šanse, male pobede, svakodnevna borba – ovakve situacije obeležiće veći deo marta. Veliki problem ćete imati i sa dogovorima, jer će se pokrenuti pa ući u fazu zastoja ili čekanja. Drugi deo marta donosi bolju energiju i šanse koje možete iskoristiti odmah, kao i veliku podršku od strane autoriteta ili moćnih osoba. U tom periodu će se popraviti ili makar stabilizovati i vaše finansijsko stanje.

Zdravlje

Izbegavajte slatkiše, i generalno gledano – vodite više računa o ishrani. Starijim Ovnovima moguće tegobe sa kičmom i krvnim sudovima.

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA