in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2022: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž

JARAC

PISMO-NEISKRENOST-PUTOVANJE

Ljubav

Iako prva polovina meseca nije baš najbolja po pitanju komunikacije sa voljenom osobom, stvari se mogu popraviti. Verovatno i vi i partner imate neke svoje sumnje i nedoumice, ali ne postoji ništa što iskrena i otvorena priča ne bi mogla da reši. Još ako biste mogli da u drugom delu marta negde zajedno otputujete – oboje biste se dodatno opustili I bili više spremni da se prilagodite jedno drugom. Slobodni mogu biti nesigurni po pitanju jedne osobe. Jeste zainteresovani, ali se sa druge strane bojite da se prepustite poučeni lošim prethodnim iskustvima. Treća dekada marta ipak može doneti pokret….

Posao

Zastoj po pitanju papirologije ili nabavke dokumenata, dozvola moguć je u prvom delu meseca, dok bi drugi deo marta trebao da donese razrešenje ovih situacija. Neka slična varijanta će biti i što se dogovora i važnih kontakata sa poslovnim partnerima tiče. Vodite se onim – trenutne blokade se mogu prevazići i ne odustajte od svojih ciljeva. Finansije – budite oprezni sa troškovima, platite ono što dugujete.

Zdravlje

Grlo i pluća su osetljiviji nego inače. Moguće su prehlade, ali i alergijske reakcije. Takođe, više pažnje bi trebalo posvetiti načinu ishrane.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARA 2022: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više ovoga

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno