in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2022: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž

BIK

PUTOVANJE-NEŠTO NOVCA-UDOVICA

Ljubav

Ukoliko tokom marta ne popravite značajnije komunikaciju sa voljenom osobom, sigurno je da će u vašem odnosu doći do problema. Vaše nezadovoljstvo trenutnom situacijom je primetno, ali nećete je popraviti niti ćutanjem niti željom za raspravama. Potrebni su konstruktivni razgovori, prilagođavanje i otvorenost. Slobodni – uglavnom su naglašeni površni i povremeni kontakti sa suprotnim polom. Neko vam se može istinski dopasti, ali nećete biti skloni da to otvoreno i pokažete. Čekaćete da vaša simpatija napravi prvi korak ka vama. Nemojte biti iznenađeni ukoliko se to čekanje otegne…

Posao

Problemi u dogovorima i nezadovoljstvo po pitanju finansija obeležiće veliki deo marta. I u jednom i u drugom delu stvari se mogu popraviti, ali će biti potrebno dosta strpljivosti i upornosti sa vaše strane. Ovo je period u kojem ćete ulagati veliku energiju u sve ono što se vezuje za posao i bez obzira na to što nećete biti najzadovoljniji postignutim – pravi rezultati će se pokazati, i to tokom narednog meseca.

Zdravlje

Dosta napetosti i nervoze, pa se stres može odraziti na vaše varenje i imuni sistem. Stariji Bikovi mogu imati probleme sa kičmom i hormonima.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARA 2022: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više ovoga

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno