in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2022: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž

BLIZANCI

ISTINA-IZNENADNA SREĆA-NEŠTO NOVCA

Ljubav

I pripadnicima vašeg znaka koji su u vezama ili brakovima komunikacija će predstavljati osnovni problem tokom marta. Vas dvoje kao da ćete izbegavati iole bitna pitanja i razgovori će se svoditi uglavnom na neke uobičajene, dnevne situacije. S druge strane – i vas i partnera će nervirati što shvatate da se trenutno vrtite u začaranom krugu, ali ne bih rekla da ćete bilo šta konkretnije uraditi da to i promenite. Slobodni – ni kod vas se neće dogoditi neka „svemirska“ ljubav – ali će zato biti dosta kontakata sa suprotnim polom, mnogo akcije, žvosti i zabave. Nije ni to toliko loše, jel da?

Posao

Pa, sigurno je da vam neće biti dosadno tokom marta. Šta više – svaki radni dan će biti ispunjen dešavanjima, i onim pozitivnim, ali i preprekama. Dosta ćete živaca gubiti na papirologiju i dogovore i verovatno sve morati da radite iz više pokušaja. Obzirom na količinu uloženog truda, teško je da ćete biti zadovoljni stanjem svojih finansija. Ono što je dobro jeste da imate šanse za dodatne angažmane.

Zdravlje

Starijima problem sa očima, naročito sa očnim pritiskom. Mlađi Blizanci – ishrana, mogućnost alergijskih reakcija, stres.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARA 2022: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više ovoga

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno