in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2022: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž

DEVICA

GUBITAK-PUTOVANJE-BOLEST

Ljubav

Ne verujem da slobodne Device mogu pronaći ono što traže tokom ovog perioda. Naravno – osim ako ste za neku „slobodniju“ varijantu – bez obaveza, kad se vidimo – vidimo se. Ili hoćete samo dobro da se provedete i zabavite. Jer, sa ovakvim kartama – one prave ljubavi i novih emotivnih početaka na iole stabilnijim osnovama – nema. Eventualno bi drugi deo meseca mogao nešto da malkice pokrene u tom pravcu, ali moram da priznam da mi ovo ne izgleda kao realizacija…..Oni koji su u vezama i brakovima moraju što pre da promene nešto u odnosu sa voljenom osobom. Previše je loših situacija u vašoj vezi.

Posao

Ukoliko se budete oslanjali na neproverene informacije ili na druge i njihova obećanja – može da se dogodi da povučete poteze zbog kojih biste se kasnije kajali. Zato vam se u ovom mesecu savetuje da svemu pristupate vrlo oprezno i polako. Nema zaletanja ni kada su finansije u pitanju – i u ovom segmentu morate biti vrlo proračunati i isplanirati sve, da ne biste ostali na gubitku.

Zdravlje

Zdravstveni segment – onako. Dosta promenljiva energija, a i vi ćete biti skloni da radite protiv sebe. Potrebne su promene u životnim navikama.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARA 2022: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više ovoga

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno