in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2022: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž

STRELAC

LJUBAVNICA-ČEŽNJA-IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Malo ljubavi, malo tenzije i mnogo potrebe da se zajedničkim snagama dođe do rešenja za pitanja koja vas oboje muče – sve ovo će obeležiti mart mesec Strelčevima u emotivnim vezama. Kraj meseca bi mogao doneti promene koje su vam toliko potrebne. Slobodni pripadnici ovog znaka – povremena dešavanja sa nekim iz vaše emotivne prošlosti teško da mogu prerasti ponovo u stabilan odnos, ali vam mogu donositi zabvu i dobro raspoloženje. No, trebali biste da obratite pažnju i na nove osobe u vašem životu – neko se jako trudi da privuče vašu pažnju i osvoji vas.

Posao

Na poslu standardno – mnogo gužve, mnogo obaveza – a verovatno je da će neke od njih biti i iz prethodnog perioda kojima ponovo morate da se posvetite. Nervoza jeste prisutna, ali vi uspevate dosta dobro da se izborite sa svim iskušenjima i preprekama. Po pitanju finansija – u drugoj polovini meseca treba biti obazriviji i pažljivije raspolagati novcem. Izbegavajte rizike i veće investicije.

Zdravlje

Problemi sa kičmom i krvnim pritiskom kod starijih Strelčeva. Mlađi – meteoropatske tegobe, uglavnom kroz glavobolju ili manju anksioznost.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARA 2022: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više ovoga

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno