in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2023: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž

VODOLIJA

UDOVICA-SREĆA-ISTINA

Ljubav

Možda niste najzadovoljniji trenutnim odnosom sa partnerom, ali ovo se itekako da popraviti tokom marta. Ukoliko je bilo nekih neprijatnih situacija ili dešavanja u prethodnom periodu, ne vraćajte se na njih – stavite tačku i krenite dalje. Oboma vam je potrebno da ste opušteniji i da više uživate u zajedničkim trenucima, bez tenzije i pritisaka. Slobodni – možda biste voleli da vidite osobu sa kojom ste ranije bili ali malo je verovatno da sa njom možete ostvariti nešto trajnije. Pogotovo što vam drugi deo marta donosi nove ljubavne prilike i ljude sa kojima biste mogli da budete srećni.

Posao

Dosta ste opterećeni svojom poslovno – finansijskom situacijom i možda u ovom trenutku ne vidite način da ovo rešite i poboljšate. No, neke situacije vam dolaze trudili se ili ne – a kolo sreće će se okrenuti u vašu korist u drugom delu meseca. Vodolijama stoji jedna velika poslovna šansa koju nikako ne biste smeli da propustite. Lagano poboljšanje finansija do kraja ovog meseca.

Zdravlje

Kičma, hormoni, ishrana, oči – bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik ovog znaka, ovim stavkama biste trebali da posvetite više pažnje.

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. FEBRUARA 2023: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. FEBRUARA DO 5. MARTA 2023: Oni koji još traže srodnu dušu tako bi mogli naići na ljubav