in

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MART 2023: Nenadana prevara, iznenadna sreća, ljubavnik i laž

LAV

PISMO-NESREĆA-LJUBOMORA

Ljubav

Jedina karta koja je stopostotno povoljna u vašem mesečnom „izvlačenju“ jeste karta Pismo. Pismo predstavlja vedar duh, lepe, iskrene i otvorene reči i komunikaciju koja se zasniva na poštovanju i prihvatanju čak i toga da se neko ne slaže sa nama po određenim pitanjima. E vidite – sada sve ovo primenite u odnos sa voljenom osobom i nema glava da vas boli. Ili idite kroz kartu Nesreća – svađajte se, ili kroz kartu Ljubomora – sumnjajte i optužujte…..Kako god vam drago i šta god više volite….Slobodni Lavovi će lepo da se provedu i uživaju tokom marta. I to je potpuno dovoljno.

Posao

Da će biti nesigurnosti, promena i turbulencije – hoće. Da se iz svega ovoga možete vrlo lako ispetljati i pobediti – da, možete. Nemojte da sumnjate u sebe i u svoje ciljeve, probudite ono vaše čuveno samopouzdanje, a ako ne možete – makar ga odglumite. Ne pristajte na ono za šta ste od početka svesni da nije za vas ili da nećete biti adekvatno plaćeni. Bolje jedna dobra prilika neko deset nikakvih.

Zdravlje

Niste mi baš najblistaviji po pitanju zdravlja. Doduše, ima tu mnogo umora i stresa – ako biste makar ovo prvo mogli da rešite – bilo bi odlično.

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. FEBRUARA 2023: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. FEBRUARA DO 5. MARTA 2023: Oni koji još traže srodnu dušu tako bi mogli naići na ljubav