in

HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: BUĐENJE SNAŽNIH EMOCIJA, NEPOSLUŠNOST I PRETJERIVANJE

Astro prognoze za decembar 2018: Užurbanim koracima stigosmo i do poslednjeg meseca gde se svode računi šta smo sve uradili u toku cele godine dok će mnoge osobe praviti planove za sledeću godinu i ostaviti sve što nije bilo dobro u staroj godini.

Na samom početku meseca još je Merkur retrogradan do 6. decembra pa se malo strpite i pripazite šta pričate, ne svađajte se, čuvajte svoje stvari. Mars će biti u konjukciji sa Neptunom u Ribama i kvadratu sa Jupiterom iz Strelca što nam može doneti sve vrste preterivanja, unutrašnju borbu, neposlušnost, uznemirenost i trošenje. Mars će biti ceo mesec u Ribama što nam daje snažne emocije koje potiču iz nesvesnog.

Svim osobama koje nose u sebi ljubomoru ili mržnju sada ove emocije mogu biti još dublje utkana pa se mogu javiti i problemi sa psihom, piše astrologinja Željka Knežević. Kako su Ribe promenljivi vodeni znak, smatra se da on ovde nije toliko jak već je emotivan i pritajeno može ispoljiti svoju mržnju ili neslaganje. Saturn i Pluton i dalje tranzitiraju kroz Jarca što nama, ljudskoj rasi, najviše zamera i kažnjava nas što nismo u stanju da oprostimo i svi koji to ne mogu neka ne očekuju da će napredovati iz mržnje. Mnogi koji rade na sebi i trude se mogu biti moćno nagrađeni. Generalno gledano, mnoge osobe mogu lepo sumirati staru godinu i u zagrljaju, harmoniji, sreći i ljubavi ući u Novu godinu 2019!!!

Evo šta mogu očekivati pojedinačni znaci u decembru 2018. godine

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se Uran vratio i pravi opoziciju početkom meseca sa Venerom što vam može doneti probleme sa partnerskim odnosima, kako poslovnim, tako i u ljubavi. Neki nesporazumi mogu da vam upropaste poslovne prilike pa bi bilo dobro da pravite kompromis. Pojedini Ovnovi baš sada moraće da isplate novac da bi mogli da nastave poslovanje. Kako su Sunce, Mars i Neptun u kvadratu, to vam nije povoljno i može se desiti da nemate podršku koja je očekivana. Sredinom decembra vi možete izaći iz svih dugova i krenuti napred sa svojim projektima.

Krajem meseca pazite šta pričate ili ne ulazite u raspravu ako su neke laži povezane sa vama. Kraj godine vam donosi pozitivan ishod i poneki poklon. Nezaposleni mogu pronaći posao u nekom timskom radu sa stranim firmama. Emotivno mogu biti nesuglasice sa partnerom dok sredinom meseca vaš odnos postaje bolji uz ostvarenje nekog cilja i nesporazumi nestaju. Slobodni mogu upoznati osobu koja budi strasti u vama ali veza može biti samo tajna na šta ćete vi pristati. Ovnovi u zrelim godinama mogu započeti novu vezu. Čuvajte se prehlade, virusnih infekcija i poboljšajte cirkulaciju.

BIK

Dragi Bikovi, vama se mogu pojaviti neočekivani problemi na poslu pa bi trebalo da obratite pažnju na konkurenciju. Pojedini Bikovi bi mogli da ostanu bez nekog posla. Sve vam može delovati nesigurno pa se dogovarajte sa poslovnim partnerima oko svega detaljno kako bi vam projekti bili uspešni. Sredinom meseca treba dosta vremena da odvojite za sređivanje finansijskih obračuna i vraćanja eventualnih dugovanja i svih vrsta platnih prometa. Druga polovina meseca je mnogo bolja u poslovanju, posebno oko 20. decembra gde vam sve može super ići sa ženskim partnerima ili osobama koje se bave javnim nastupima, umetnošću, zabavom, muzikom, zdravstvom.

Obratite pažnju na jednog saradnika koji će pokušati da vas prevari. Generalno gledano, vaši planovi i računice su zadovoljeni u ovom mesecu. Bikovi koji su nezaposleni mogu dobiti posao u javnom sektoru i zdravstvu. Zauzete osobe mogu imati pojačanu strast i izlive ljubomore, sumnjičavost i razgovore koji donose nesporazum. Sredinom meseca pojedini Bikovi mogu da putuju sa voljenom osobom i lepo provedu praznike. Slobodni Bikovi mogu da ponovo stupe u vezu sa osobom od ranije i velike su šanse da sada uspete. Pojedini Bikovi mogu upoznati neku osobu koja im se sviđa i krenuti u druženje. Čuvajte se prehlade, urinarni trakt i jajnici su osetljivi.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, na samom početku meseca mogu se pojaviti problemi u poslovanju zbog partnerskih poslova ili loše procene gde može doći do raskida partnerstva. Sve što ste ranije dogovorili u poslovanju sa saradnicima sada više nema vremena za pomeranje pa se to mora završiti. Sve osobe koje rade sa klijentima sada će biti mnogo zahtevne što će vas usporavati i stvarati probleme sa njihovim dodatnim prohtevima. Mnogi Blizanci mogu da imaju konflikte sa autoritetima. U javnosti vam nije naklonjena podrška pa popularnost može biti ispod očekivanog dok Merkur iz Strelca može budnim okom da vas posmatra.

U drugoj polovini meseca stvari idu uzlaznom linijom pa najviše mogu imati uspeha građevinci i u industriji. Jak aspekt Marsa i Plutona vas pravi jakim i istrajnim pa ako se i pojave neki problemi, vi ih vešto rešavate. Ovu poslovnu godinu završavate sa uspehom i finansije će biti iznad očekivanog. Blizanci bez posla mogu potražiti posao u svim uslužnim delatnostima i zdravstvu. Emotivno vam nisu prikazani veći problemi osim da ne namećete jedno drugom svoje stavove. Kako će u drugoj polovini meseca biti udruženi Jupiter i Merkur, onda možete planirati gde da izlazite i koja mesta da posećujete. Jupiter će svakako dati dublji i kvalitetniji odnos u vašoj vezi ili braku. Slobodni Blizanci mogu stupiti u kontakt sa osobom koja je dosta zagonetna i tajanstvena pa će čak i da se ponaša ljubomorno. Nekim Blizancima može se desiti susret sa starom ljubavi i strasti se bude. Čuvajte pluća, urogenitalni trakt, grlo i ramena.

RAK

Dragi Rakovi, nepredviđene okolnosti bi mogle da dovedu do prekida jednog poslovnog projekta. Sada nije vreme da rizikujete u poslu pa sve vrste rizika izbegnite. Svi koji se bave ugostiteljstvom, muzikom, umetnošću,prosvetom i svim vrstama zabave i estrade treba da se čuvaju konkurencije i prepreka. Merkur kreće direktno od 6. decembra pa će pojedini Rakovi imati olakšica dok od 13. Merkur ulazi u Strelca pa svi vi koji pružate uslužne delatnosti možete imati dosta posla, takođe i u radu sa klijentima. Pojedini Rakovi mogu imati podršku od osobe na položaju pred kraj meseca. Pristiže vam i nagrada na poslu ili neko priznanje. Uspeh mogu očekivati svi koji rade u zdravstvu, industriji, transportu, menadžment, elektronika i javnim nastupima.

Kraj godine možete završiti sa pozitivnim ishodom a ni finansije neće izostati, posebno ako se bavite javnim nastupom, muzikom, zabavom. Nezaposleni Rakovi mogu dobiti posao kao promoteri, u javnim nastupima, pravnim uslugama. Prva polovina meseca može doneti nesporazume sa partnerom usled vašeg odsustva pa to možete rešiti tako što ćete promeniti taktiku i krenuti sa izlivima emocija povremeno i u manjim količinama. Bolja intima i sloga se može dešavati u drugoj polovini meseca pa možete više da se družite i izlazite na mesta što vam prijaju. Slobodne osobe mogu imati poznanstvo sa osobom koja im prija i krenuće u vezu dok pojedini Rakovi iz jedne avanture izlaze i prekidaju vezu. Pojedini samci se mogu povući i čekati svoju priliku u ljubavi koja se može desiti krajem meseca. Slabija cirkulacija, zbog stresa pad imuniteta i meteropatske promene.

LAV

Dragi Lavovi, početkom decembra mogu se pojaviti neočekivani problemi na poslu u pregovorima. Dok se Venera vrati u Škorpiju vi opet treba da odvojite vreme da završite sve zaostale poslove da bi uspeli da krenete napred a može se desiti da vam nedostaju i sredstva da krenete napred. Kako vaš vladar Sunce pravi kvadrat sa Marsom i Neptunom, u vašem polju finansija mogu se javiti problemi sa novcem i isplatama. Sada nije vreme da se zadužujete i trošite bez mere. Već druga polovina meseca može biti efektnija na poslu i u sferi novca.

Krajem meseca možete dobiti nagradu, priznanje i novčanu naknadu koja je zaslužena pa samim tim završavate godinu sa pozitivnim ishodom. Nezaposleni Lavovi mogu napokon da prilože neki svoj projekat koji može biti prihvaćen od jedne velike kompanije i samim tim da dobiju donacije. Emotivno zauzeti početkom meseca mogu imati neslaganja, pa čak i zahlađenja u odnosu. Da bi odnos bio koliko- toliko u nekoj razumnoj harmoniji potreban je kompromis dok Venera ne napravi aspekt sa Saturnom sredinom meseca koja donosi sigurnost i smirenje u vezi ili braku.

Za novu dublju emociju vi sada možete putovati za praznike i uživati u ljubavi. Slobodni Lavovi nikako da sretnu osobu koja je po njegovim normama pa mogu ući u neku površnu avanturu iz koje će bukvalno pobeći. Mnogi slobodni Lavovi mogu upoznati kvalitetnu osobu na samom krajem meseca koja će vam odgovarati po mnogim osobinama. Izbegavajte preterivanja u svemu, a posebno u jelu i piću jer vam je osetljiv želudac.

DEVICA

Drage Device, usled retrogradnog Merkura vi možete imati probleme sa finansijama kao što su neočekivani troškovi koji su potrebni za prioritete. Sve što je vezano za pregovore u poslu sada može od vas da se traži, a reč je o nečemu što se vama ne isplati pa je pitanje da li da pristanete na sve to i nastaće zastoj u planiranju. Ako ste povezani sa saobraćajem, komunikacijom, javnošću možete imati probleme, čak i jedan poslovni partner vas može izmanipulisati. Od 6. decembra vaša planeta Merkur kreće direktno pa svi pregovori napokon mogu krenuti pravim putem.

Sredinom meseca zbog Merkura u Strelcu budite pažljivi da ne napravite neki propust koji može ceo projekat da pomeri. Kada Venera i Saturn budu u pozitivnom aspektu, vi dobijate šansu za uspeh u poslu, posebno u ugostiteljstvu, trgovini, prosveti, komunikaciji i zdravstvu. Nezaposlene Device mogu dobiti posao u uslužnim delatnostima, proizvodnji i povremenim poslovima. Emotivno ako ste imali problema, sada se rešavaju ako pazite šta pričate. Kompromis je vrlo bitan ako oboje budete svađalački nastrojeni.

Polovina meseca donosi harmoniju a sam kraj meseca vi ste u lepoj intimi gde planirate za uživanje dok praznici traju. Slobodne Device mogu u prvoj polovini meseca upoznati osobu koja će je privući, a kako je Mars sa Neptunom u aspektu onda ta osoba može biti i nedostižna a kada Neptun pomeri zavesu otkrivate kako je i ona baš zainteresovana za vas. Pojedine Device čak iz avanture koju su imale mogu krajem meseca preći u vezu. Više se odmarajte, možete imati probleme sa kostima i fizičku iscrpljenost.

ASTRO NEVERNICI: LAVOVI NE MOGU DA IZDRŽE DUGO U VEZI, OVNOVI SE BRZO HLADE

HOROSKOP OTKRIVA PRAVE MOTIVE PREVARE: ZAŠTO VARAMO I ZAŠTO NAS VARAJU?