in

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Neki će se konačno zaljubiti, dok će drugi otkriti manipulaciju

Rak:

Zdravo, dragi Rakovi! Ovaj mesec ćete otkriti da ste postali samouvereniji i otvoreniji u odnosima. Ali, nemojte zaboraviti da svojim voljenima pokažete da ih cenite, i iskreno izrazite svoja osećanja. Ako sumnjate u svoju vezu, sada je pravi trenutak da se osvrnete i razmislite šta vam je važno. I samo da znate, ovo je odličan mesec da upoznate nove ljude.

Lav:

Pa dobrodošli, dragi Lavovi, mesec ljubavi! Sada je pravo vreme da pokažete svoju romantičnu stranu, putujete i uživate sa svojim partnerom. Samci, budite spremni da se zaljubite, jer će se vaša srodna duša pojaviti na vidiku! I za one koji žele da osnuju porodicu, nema boljeg vremena od ovog za krenuti ka tom cilju.

Devica

U bliskoj budućnosti, period istine će početi za Device. To znači da će svi trikovi i manipulacije biti otkriveni. Ali ne treba da brinete, jer će takvi događaji imati samo koristi. Oni koji su bili u teškim vezama konačno će moći da ih prekinu i da skinu teret. Srećni parovi će se još više zbližiti. Device koje su nedavno doživele raskid upoznaće osobu koja će ih ceniti i poštovati. Ali u isto vreme treba da budu oprezni sa svojim rečima i postupcima, jer su u stanju da imaju snažan uticaj na druge.

Moćan astrološki događaj nakon više od 200 godina – PLUTON je ušao u VODOLIJU: Vreme da prihvatite nepoznato i da se pozabavite transformacijom vašeg života

LJUBAVNA TABELA: Broj preklapanja tebe i tvog partnera otkriva hoćete li biti srećni u ljubavi