in

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2023: Neki će se konačno zaljubiti, dok će drugi otkriti manipulaciju

Vaga

Vreme je za promenu za Vagu. U aprilu će napustiti živote svi koji ih nisu cenili i činili da se osećaju loše. Rastanak neće biti najprijatniji, ali će vam omogućiti da se oslobodite primedbi i pasivne agresije. Ne žalite zbog impulsivnih odluka, jer će vam one na duge staze pomoći da postanete srećniji. Ali oni koji su u vezi moraju biti u stanju da pronađu ravnotežu između svojih želja i potreba partnera. Usamljeni predstavnici ovog znaka moći će da sklope zanimljivo poznanstvo na poslu ili uz pomoć prijatelja.

Škorpija

U bliskoj budućnosti moguće su velike promene u životu Škorpije. Najverovatnije će biti poteškoća povezanih sa poverenjem. Ali nemojte donositi ishitrene odluke. Budite oprezni i ne zaboravite da svoje misli podelite sa partnerom. U slučaju sukoba, sasvim je moguće da ga se reši na miran način. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovaj period je prilično povoljan. Uskoro će Škorpije moći da upoznaju osobu koja će doneti mnogo radosti i energije u njihov život.

Strelac

U aprilu će Strelci možda imati jaku želju da pronađu nova poznanstva. Ali morate biti oprezni, jer se možete naći u teškoj situaciji u kojoj morate da donosite odluke vezane za vašu trenutnu vezu. Možda će se vaš partner osećati potlačenim, tako da morate biti krajnje iskreni prema njemu. Samo u ovom slučaju biće moguće prevazići poteškoće i ojačati odnos.

Moćan astrološki događaj nakon više od 200 godina – PLUTON je ušao u VODOLIJU: Vreme da prihvatite nepoznato i da se pozabavite transformacijom vašeg života

LJUBAVNA TABELA: Broj preklapanja tebe i tvog partnera otkriva hoćete li biti srećni u ljubavi