in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

OVAN ♈

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će vam doneti iznenadne teškoće na polju novca, u odnosima sa saradnicima i u projektima vezanim za oblasti inženjeringa. Izbegavajte da se zadužujete. Dugovi koje imate od ranije, a koji nisu rešeni, mogu da se uvećaju. Uplate i novac koji očekujete za nastavak aktuelnih projekata će kasniti ili izostati, što će dodatno prouzrokovati totalno pomračenje Meseca koje će se odigrati 8. novembra u znaku Bika. Merkur i Sunce će praviti opoziciju sa Uranom 9. novembra, što može izazvati blokadu vašeg računa. Biće neophodno da se posvetite nalaženju rešenje koje uključuje kompromise. Venera, Merkur i Sunce će praviti trigon sa Neptunom u drugoj dekadi novembra, što će vam omogućiti da dođete do finansijskih dobitaka kojima ćete pokriti najvažnije troškove i izvući se iz velikih dugova i teškoća. Zaradu ćete ostvariti kroz kreativnost, dizajn, zdravstvo, ekonomiju i trgovinu hemijskim proizvodima, vodom i bezalkoholnim pićima. Ostvarićete jedan važan cilj u karijeri.

Venera će 16. novembra ući u znak Strelca, a sledećeg dana i Merkur. Ovo će vam doneti materijalnu i stručnu podršku koja će vam omogućiti pokretanje novih projekata. Uspeh vas očekuje ako se bavite turizmom, publikacijama, zdravstvom i prosvetom. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom i upozorava vas da obratite pažnju na neproverene informacije. Budite pažljivi ako se bavite saobraćajem i transportom. Mars će u trećoj dekadi novembra praviti trigon, a Merkur sekstil sa Saturnom. Ostvarićete dobitke zahvaljujući velikoj pomoći vaših saradnika. Imaćete uspeha ako se bavite oblastima elektronike ili IT industrije. S druge strane, pregovori koje budete vodili oko jednog projekta neće uspeti.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima inženjeringa, hemijske industrije, proizvodnje prehrambenih proizvoda, u trgovini i oblastima saobraćaja.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će vam doneti neočekivane i ozbiljne nesuglasice u odnosima sa partnerom, Nećete moći da se složite oko zajedničkih ciljeva što će prouzrokovati zahlađenje i udaljavanje. Trigon Venere sa Neptunom će vam omogućiti da prevaziđete nesuglasice do sredine meseca.

Venera će 16. novembra ući u znak Strelca što će vam omogućiti da jasnije sagledate šta vam je potrebno da biste se osećali emotivno ispunjeni u odnosu sa voljenom osobom. Imaćete više optimizma i biće vam lako da pokrećete zajedničke aktivnosti. Odlazak na putovanje da partnerom bi vam prijao. Dobijaćete više podrške i toplih emocija.

Ako ste slobodni:

Prva dekada novembra će vam biti stresna jer ćete nailaziti na osobe koje su previše navalentne za vaš ukus, a uz to će se ponašati nekulturno, uvredljivo, čak i agresivno. Sredinom novembra ćete upoznati nekoga ko će vam već pri prvom susretu delovati vrlo blisko. Imaćete mnogo zajedničkih interesovanja, a vaša nova simpatija će biti vedrog duha, puna optimizma i delovaće podsticajno na vas. Do kraja novembra ćete oboje biti srećno zaljubljeni i moguć je početak veze.

Stariji Ovnovi će se razočarati u osobu u koju su bili zaljubljeni jer će saznati da se u mnogo čemu razlikuje od njihovih očekivanja. U drugoj polovini novembra ćete upoznati osobu koja će vam otvoriti vrata svog srca i dati vam nadu u ljubav.

Zdravlje

Prva polovina novembra donosi vam slabije zdravlje i pad imuniteta. Zbog opozicije Merkura sa Uranom bićete podložni stresu, što će izazivati psihosomatske smetnje. Bićete podložni jačoj prehladi kao i urološkim tegobama. Druga polovina novembra će vam biti stabilnija i u slučaju bolesti doći će do oporavka. Potrebno je da praktikujete relaksaciju i odmor.

Tokom novembra će vam prijati ishrana namirnicama koje sadrže vitamine. Jedite više voća kao što su pomorandže, ananas, jabuke, kao i suvo grožđe i brusnice. Od povrća jedite spanać, sočivo, grašak, brokoli i kisele krastavce. Od mlečnih proizvoda uzimajte jogurt. Morsku ribu jedite često. Od dodataka ishrani uzimajte B vitamin i magnezijum.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!