in

MESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Stiže pomračenje Meseca, sudbinski susreti i tuga

JARAC ♑

Venera će u prvoj dekadi novembra praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će izazvati neočekivane nesuglasice sa pojedinim saradnicima, što će nepovoljno uticati na vaše finansijsko stanje jer će dovesti do zastoja u prilivu finansija na vaš račun. Na teškoće ćete nailaziti i ako se bavite oblastima zabave, dizajna, prosvete, ugostiteljstva i inženjeringa. Izbegavajte nove investicije i ulazak u poslovne i finansijske rizike jer biste mogli imati gubitke. Važno je da pokušate da pronađete zajednički prihvatljivo rešenje u odnosima sa saradnicima i nastavite saradnju kako ne biste pretrpeli štetu. Potpuno pomračenje Meseca odigraće se 8. novembra u znaku Bika i dodatno će iskomplikovati vaše kreativne projekte, što naglašava opasnost ulaska u rizike i mogućnost gubitaka zbog nejasnog sagledavanja važnih činjenica. U drugoj dekadi novembra će Venera, Merkur i Sunce praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti napredak u pregovorima oko novih projekata, kao i dogovor sa saradnicima i prevazilaženje teškoća. Imaćete uspeh u trgovini.

Druga dekada novembra vam donosi uspeh ako se bavite hemijskom industrijom, grafičkim dizajnom, ekonomijom i pravosuđem. Venera će 16. novembra ući u znak Strelca, a odmah sledećeg dana i Merkur. Bićete u mogućnosti da započnete sa realizacijom projekta koji ste pripremali u tajnosti. Sve što se tiče administracije će vam lako ići od ruke. Mars će 19. novembra praviti kvadrat sa Neptunom, što će dovesti do zastoja u pregovorima zbog neslaganja sa drugom stranom. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite uslugama. Mars će u trećoj dekadi novembra praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da kroz vešte poteze i istrajan i savestan rad poboljšate i stabilizujete vaše finansijsko stanje.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima komunikacija, trgovine, ekonomije, pravosuđa, administracije i zdravstva.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra vam donosi teškoće u odnosima sa partnerom zbog nemogućnosti da se uskladite oko vremena koje ćete provoditi zajedno, kao i oko zajedničke zabave i društvenog života. Vaš društveni život će biti intenzivan što će vam ostavljati malo vremena za voljenu osobu koja će se osećati zapostavljeno. To će prouzrokovati ozbiljno zahlađenje.

Druga polovina novembra donosi vam poboljšanje i više razgovora sa partnerom. Uspećete da i voljenu osobu uključite u društvena dešavanja, što će značajno unaprediti vaš odnos. Pokazaćete iskrena i duboka osećanja i imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno da bi se osećao voljeno. Do kraja novembra ćete ostvariti sklad i stabilnost u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Prva dekada novembra doneće vam poznanstva sa nekolicinom osoba koje će vam u početku delovati privlačno ali kada ih bolje upoznate, shvatićete kako ste različiti i kako imate suprotna očekivanja u ljubavi. Vaše povlačenje će oni teško podneti i biće skloni da vam dosađuju i priređuju neprijatnosti, što će vas činiti napetim. U drugoj polovini novembra upoznaćete osobu koja će vam u mnogo čemu odgovarati i sa kojom ćete se dobro razumeti. Bićete zaljubljeni obostrano.

Prva pročitaj:

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: PROMJENJIVA, PREPUNA LJUBAVNIH ISKUŠENJA, ŽIVOTNIH IZAZOVA I DOŽIVLJAJA KOJE ĆEŠ PAMTIT ZAUVIJEK!

Nešto stariji Jarčevi će početi da izbegavaju osobe sa kojima su se družili i izlazili jer će doći do neslaganja i napetih situacija. Upoznaćete sredinom novembra osobu koja će vas osvojiti svojim kvalitetima i sa kojom ćete ući u skladnu vezu.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti promenljivo i osetljivo tokom novembra. Moguće je variranje krvnog pritiska, loša cirkulacija, urološke smetnje, kao i bolovi u zglobovima. Čuvajte se prehlade. Druga polovina novembra donosi vam podložnost virusnim infekcijama praćenim visokom temperaturom. Tek treća dekada novembra vam donosi stabilno zdravlje.

Prijaće vam da praktikujete dijetalnu ishranu tokom novembra. Od mesa možete da jedete govedinu i pileću jetru. Jaja i slaninu možete jesti za doručak. Morske plodove možete uzimati povremeno kao i ribu. Od povrća jedite spanać, kupus, krastavac, brokoli i karfiol. Voće izbegavajte, a umesto voća jedite orašaste plodove. Pijte više vode, običnu i mineralnu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. OKTOBRA DO 6. NOVEMBRA 2022: Najsretniji znakovi će biti škorpija, jarac i ribe – evo i zašto

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022: Ovih dana pratiće vas lijepe ljubavne prilike – iskoristite ih pametno!